Fost milionar, acum trage din greu într-o fabrică pentru 226 euro pe săptămână!

Britanicul Michael Carroll a avut o copilărie zbuciumată. Pe când avea 18 luni, tatăl lui a fost închis după ce a înjunghiat un rival pe un ring de dans într-un bar. A fost trimis după gratii pentru11 ani, dar nu a mai apucat să vină acasă - a murit în urma unui infarct după ce Michael a împlinit 10 ani. Crescut doar de mama sa (muncitoare într-o fabrică de conserve), băiatul s-a apucat de prostii. iar la 13 ani a fost trimis după gratii pentru furt. 

Închisoarea Hollesley Bay, din Suffolk, a fost ca o școală pentru el - aici a învățat să scrie și să citească. Întors acasă, Michael le-a făcut cu greu pe plac numeroșilor tați vitregi care au călcat pragul casei. Unul dintre ei l-a și bătut zdravăn iar puștiul a plecat de acasă. Între timp, lucrurile au revenit la normal, dar abia a reușit să termine liceul - el declarând că este dislexic și că suferă de ADHD. 

Norocul i-a surâs însă imediat după ce a împlinit 19 ani, când și-a încercat norocul la Loterie. Și a dat lovitura, Michael (foto: mirror.co.uk) devenind unul dintre cei mai tineri milionari din istoria jocurilor de noroc din Marea Britanie. 

9.736.131 de lire sterline (11.026.109 euro) a câștigat Michael Carroll la loterie, iar imediat a devenit celebru. Deși a anunțat că din banii câștigați își va cumpăra doar o vilă, lângă un lac (unde să meargă la pescuit), Michael a spart toți banii! Mare fan al lui Rangers, acesta a investit mare parte din bani într-un fond numit Rangers Financial Management - care varsă anual un anumit procent din profit în conturile clubului scoțian. 

”Imediat după ce am câștigat banii, am împărțit 4 milioane prietenilor și familiei. Mi-am cumpărat o vilă în Swaffham, Norfolk, în curtea căreia am hotărât să-mi construiesc un circuit pe care să organizez curse de mașini. Dar, de-a lungul anilor, am spart mai toți banii pe alcool, droguri, pariuri și femei”, le-a povestit Michael, senin, jurnaliștilor.

Pariază pe loteria virtuală online recomandată de PariuriX!

Din banii rămași, și-a cumpărat un BMW de 49 000 lire sterline, dar pe care poliția i l-a confiscat după doi ani. În urma unui control, polițiștii de la rutieră au descoperit că Michael conducea mașina fără ca aceasta să aibă plăcuțele de înmatriculare, dar și fără asigurare!

Devenit subiectul unui documentar tv, Michael Carroll ( foto: notizieshock.net) a fost condmnat apoi în 2005 de un tribunal pentru perturbarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru că a condus în stare de ebrietate. Atunci a pierdut controlul volanului și a avariat alte 32 de autoturisme parcate pe marginea drumului, după care s-a oprit în vitrina unui magazin. A scăpat de închisoare, dar a fost obligat să efectueze 240 de ore de muncă în folosul comunității. 

În 2006, însă, n-a mai scăpat de pușcărie - a fost condamnat la 9 luni cu executare după ce s-a bătut pe stradă. La audieri, instanța a scos în evidență faptul că, începând din 1997, Michael a ”bifat” 42 de infracțiuni! După ce s-a liberat, a negat faptul că nu mai are bani și s-a retras împreună cu familia sa în casa cumpărată din banii câștigați la loterie. Într-o dimineață, el și-a găsit cei cinci câini Rottweileri morți, cu gâtul tăiat. Toți fuseseră uciși de trei bărbați cu cagule, care l-au amenințat cu pistolul în timp ce îi strigau: ”Acum nu te mai dai mare, domnule Carroll?...” A trebuit să le plătească 130 000 lire sterline atacatorilor, care au dispărut fără urmă. 

Potrivit jurnaliștilor de la BBC, la sfârșitul anului 2006 (deși nu a recunoscut-o niciodată) Michael (foto: mirror.co.uk) a rămas sărac lipit pământului din cauza atracției sale pentru case noi, femei, droguri, bijuterii și mașini scumpe.  ”A trebuit să dorm în pădure, cu cortul, pentru că nu mai aveam unde. Am vândut tot. Atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi pun viața în ordine”, a recunoscut într-un târziu fostul milionar. Din 2010, Michael Carroll lucrează într-o fabrică de biscuiți, cu un salariu de 200 lire pe săptămână, conform celor de la Daily Mail. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi