Fost lagăr în timpul războaielor, Insula Man a devenit ”oază” de..eSports

eSports, dezvoltatorul Fantasy League și al site-ului de pariuri eSportsPools (ESP.bet), a obținut prima licență pentru a rula jocurile de noroc cu bani reali. ESP.bet a obținut permisiunea în întreaga jurisdicție a Insulei Man - situată în Marea Irlandei. Ea nu este parte însă nici din Regatul Unit și nici din Uniunea Europeană. Insula Man a fost folosită în trecut ca lagăr pentru cetățenii străini în timpul celor două războaie mondiale, 1914-1918 și 1939-1945.

Comisia de Supraveghere a jocurilor de noroc a aprobat foarte repede cererea formulată de eSports de a organiza jocuri virtuale pe bani reali, în timp ce site-ul Esportspools.com va rămâne o platformă gratuită. În plus, această licență acordată în premieră va permite companiei ESP.bet să proceseze tranzacții cu valută digitală, ceea ce înseamnă că operatorul poate gestiona depozitele și plățile folosindu-se de Bitcoin.

"Până acum, pariurile eSports și jocurile virtuale au fost în mare parte o piață subdezvoltată, cu o mulțime de operatori fără licență și care nu își protejau clienții. Întotdeauna am militat pentruo abordare mai transparentă, cu verificări ale clienților și oferirea unui sistem de joc cu adevărat. Simt că am făcut primul pas către construirea unei piețe reglementate care să ofere siguranță consumatorilor, companiilor și diverșilor investitori", a comentat Scott Burton, director executiv al ESP.bet. 

Specialist în cadrul comisiei de acordare a licențelor pentru jocurile de noroc, Alex McNee a declarat că este foarte posibil ca în scurt timp eSports să-i ia fața pe piață industriei iGaming. "Veniturile globale din eSports sunt acum de peste 1 miliard de dolari (850,3 milioane de euro) pe an și știm că industria poate înregistra creșteri și mai mari. Pe măsură ce piețele de pariuri pe acest segment al pieței devin mature, operatorii vor trebui să beneficieze de licență pentru a se asigura de o creștere a veniturilor pe termen lung. Iar licența va trebui să acopere domenii precum monedele digitale”, a spus McNee. 

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online!

(sursa: gamblinginsider.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!