Fost jucător în NBA, Allen Iverson este acum client fidel al cazinourilor. Ultima aventură

Fostul ”extraterestru” din baschet, Allen Iverson și-a făcut o echipă de baschet 3 la 3 după ce s-a retras din NBA și s-a înscris cu ea în campionatul Americii. Numai că Iverson nu prea ajunge la meciuri, deși e căpitan-jucător al echipei Ice Cube. N-a fost prezent alături de coechipierii săi nici la ultima partidă, din Las Vegas...A preferat să se exprime pe teren...la cazinouri, unde a adormit la mesele de ruletă! 

Cei de la TMZ Sports (foto: tmz.com) au obținut fotografii cu Iverson într-unul din cazinourile din Las Vegas în timp ce colegii săi de echipă se chinuiau să nu piardă pe terenul de baschet. Pe masă în fața lui se e un minim de 100$ și un teanc mare de chipsuri. 

Fost jucător la Nuggets, Pistons, Griezzlies și Philadelphia 76-ers, Iverson a mai fost suspendat la începutul acestui an după ce a fost prins jucând la cazinouri. De data asta, nimeni nu a putut spune exact cât timp a zăbovit acesta la mesele de joc, dar se pare că a pierdut o sumă importantă. Ulterior, cineva l-a văzut intrând în hotelul în care stătea amețit bine. Semn că nu i-a picat chiar bine faptul că a pierdut la ruletă..

De-a lungul carierei sale în NBA, Allen Iverson (foto: facebook) a câștigat peste 200 milioane de dolari! Din această sumă, 50 milioane i-au revenit de pe urma contractelor de publicitate cu cei de la Reebok. El nu a recunoscut însă niciodată că este un jucător înrăit la cazinouri. Pe vremea când era jucător în NBA, Iversona a avut mari probleme legate de jocurile de noroc care i-au pus la un moment dat caroera în pericol. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi