Un fost jucător din NHL, implicat într-o reţea de pariuri ilegale, urmează să fie condamnat!

Activităţile ilegale din lumea pariurilor şi jocurilor de noroc sunt binecunoscute şi în SUA, însă statul american duce o luptă continuă pentru eradicarea lor. Este cazul şi unei reţele de pariuri ilegale pe internet, din care s-a dovedit că făcea parte şi un cunoscut jucător de hochei din NHL.

Vă recomandăm să jucaţi la pariuri sportive live la această casă de pariuri online!

Nathan Paetsch, un fundaş care a trecut de-a lungul carierei pe la Buffalo Sabres, Washington Capitals, Columbus Blue Jackets sau Grand Rapids Griffins, îşi aşteaptă sentinţa după ce implicarea sa în activităţile ilegale a fost dovedită pe parcursul procesului.

El făcea parte dintr-o reţea care oferea pariuri ilegale pe internet prin intermediul mai multor site-uri de jocuri. Paaetsch se pare că dădea informaţii reţelei în ceea ce priveşte cotele, furniza nume de persoane pretabile la introducerea în reţea şi făcea aranjamente pentru colectarea de plăți în numerar de la pariori din Canada, New York, New Jersey, Pennsylvania și Florida. Pentru toate aceste servicii era plătit de către şefii reţelei, conducători care au fost deja arestaţi şi condamnaţi.

Conform avocatului lui Paetsch, acesta a avut o implicare totuşi minoră şi este de aşteptat ca sentinţa să nu fie una foarte dură. Jucătorul a pledat vinovat pentru toate aceste acuzaţii şi asta s-ar putea să-i aducă pedeapsa arestului la domiciliu şi 400 ore de muncă în folosul comunităţii. Totodată, el va fi obligat la plata sumei de 265.000$, reprezentând despăgubiri către stat.

Trebuie precizat că reţeaua respectivă nu oferea şi pariuri pe hochei, aşa ca jucătorul n-a fost implicat în încercări de trucare sau orice alte fapte de corupţie privitoare la sportul pe care-l practica. Sentinţa va fi anunţată în data de 31 august 2015 şi până atunci lui Nathan Paetsch i-au fost interzise anumite drepturi.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi