Fost atacant la Arsenal și Celtic, la un pas să-și rateze viața din cauza pasiunii sale

Fostul jucător la Arsenal, West Ham sau Celtic, John Hartson a povestit într-un interviu pentru Daily Mail coșmarul prin carea trecut din cauza jocurilor de noroc. Cel mai rău a fost că, la un moment dat, nopțile petrecute prin cazinouri îl puteau costa căsnicia - divorțul față de soția sa și despărțirea de cei trei copii erau iminente. 

John Hartson, pe vremea când juca pentru Celtic. (foto: walesonline.co.uk)

Hartson era atât de înnebunit după jocurile de noroc, încât la un moment dat avea 7-8 conturi deschise la mai multe case de pariuri. Cheltuia și 10 000 de lire sterline pe lună pentru a-și alimenta dependența, iar cei din familie ajunseseră să nu mai aibe ce mânca. Un operator i-a simțit punctul slab și i-a făcut o ofertă incredibilă, pe care fostul fotbalist a acceptat-o pe loc.Concret, i s-a oferit o masă de joc la reședința lui din Cheltenham, cu tot cu staff-ul necesar, numai ca să nu se mai deplaseze la cazinou! Iar asta a durat timp de 10 ani! 

La șase ani distanță de la plasarea ultimului pariu (2011), John Hartson și-a deschis sufletul într-un interviu. În vârstă de 42 de ani, fostul jucător al lui Arsenal a fost la un pas să-și piardă familia."Soția mea a fost cea care a ținut lucrurile în frâu în urmă cu opt ani, pentru ca acestea să nu degenereze într-o catastrofă. Am fost diagnosticat cu cancer și în tot timpul cât eu am fost în spital, după intervenția pe creier, ea a fost stânca familiei”, a rememorat clipele de-atunci fostul jucător. 

”Era însărcinată, avea grijă de copii și se ocupa de toate treburile casei. Și, în ciuda marelui ei ajutor, după ce am fost externat din spital m-am reapucat de jocurile de noroc..”, a povestit plin de remușcări Hartson. Ela câștigat milioane la un moment dat, dar familia nu mai ajungea să plătească facturile curente pentru că apoi pierdea toți banii..

Totuși, el s-a oprit la timp. Și-a dat seama că nu e tocmai ok să nu bage pe nimeni în seamă în casă și să stea cu ochii ațintiți pe televizor pe diferite competiții la care el pariase. 5.000 de lire sterline a pariat ultima dată pe o cursă de cai, iar soția lui și-a strâns lucrurile și l-a amenințat că-l părăsește. Acum, John Cartson este comentator de fotbal la radio și televiziune. (foto: football365.com)

"Din cauza lui Sarah m-am oprit în cele din urmă. Mi-aduc perfect aminte cum m-a privit în ochi și mi-a spus că nu-și mai poate forța copiii să asiste la așa ceva”, și-a adus aminte John Hartson. A fost momentul în care fostul atacant a decis că trebuie să se oprească. El nu a mai făcut niciun pariu de atunci (2011) și a recunoscut că toate câștigurile sale merg acum în contul bancar al soției sale. 

Pariază responsabil! Nu aloca acestei activități mai mult de 10% din câștigul tău lunar, nu se poate trăi din așa ceva! Dacă ai probleme, accesează jocresponsabil.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!