Fortuna Bet devine noul sponsor oficial al naționalei de fotbal a României!

Casa de pariuri Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) a semnat luni 20 martie 2017 un parteneriat cu Federația Română de Fotbal prin care devine pentru următorii 4 ani sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal a României.

Accesează site-ul Fortuna Bet, sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal!

Semnarea parteneriatului între cele două entități a avut loc luni în cadrul unei conferințe de presă la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, iar la acest eveniment au participat inclusiv suporteri ai naționalei care prin intermediul unui reprezentant au semnat și ei, în mod simbolic, perfectarea acestei colaborări. De altfel întregul parteneriat se va desfășura sub sloganul ”Mai multe victorii pentru suporteri”, obiectivul fiind acela ca și susținătorii selecționatei tricolore să aibă de câștigat de pe urma acestei înțelegeri, și nu doar FRF și Fortuna.

De aceea nu a durat deloc mult până când a fost lansată platforma http://nationala.efortuna.ro. Aceasta este de fapt un hub unde suporterii primei reprezentative, fie de pe stadion sau din fața televizorului, și clienții Fortuna, atât cei ai platformei online cât și cei ai agențiilor stradale, se pot întâlni în spațiul virtual pentru a discuta despre meciurile primei reprezentative, primul din această serie fiind desigur România vs Danemarca de duminică 26 martie. Cu seria de pe biletul de la meci sau cu codul unic ce va fi difuzat în timpul transmisunii TV poți beneficia de unul dintre pachetele speciale pentru suporteri, dar mai multe informații despre acest subiect vei putea afla în ziua meciului. 

Aceasta este doar una din surprizele pregătite suporterilor echipei naționale de către FRF și Fortuna Bet (vezi site-ul agenției). Atât înainte de meciul cu Danemarca, cât și în pauza lui, câțiva fani norocoși vor lua parte la diferite acțiuni prin care vor putea să îi întâlnească față în față pe membri ai echipei naționale. Și cu siguranță vor mai exista și alte surprize, atât la acest joc cât și la următoarele din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018.

În încheiere, să vedem și ce au avut de spus reprezentanții Federației Române de Fotbal și reprezentanții Fortuna Bet despre această colaborare:

Declarațiile și pozele din acest articol au fost preluate de pe blogul Fortuna Bet

„Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate”.
- Per Widerstrom – CEO Fortuna Group
 

„Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federația Română de Fotbal a implementat-o și să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze”.
- Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal

Accesează site-ul Fortuna Bet, sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi