Fortuna oferă un bonus de până la 200RON la pariurile de pe mobil plasate pe Euro 2016!

Majoritatea caselor de pariuri licențiate în România vin cu promoții care de care mai atractive pe durata Campionatului European de Fotbal din Franța, iar Fortuna (D. 2159/28.08.2015) nu dezamăgește nici ea din acest punct de vedere. Pentru că cu siguranță vor fi mulți cei care vor urmări meciurile de la Euro la terasă cu prietenii și nu vor avea tot timpul acces la un calculator, Fortuna (deschide cont acum) a lansat o ofertă tentantă numită ”Euro 2016 Extra pe mobil” destinată acestora, și nu numai. Prin cadrul acestei promoții poți primi pariuri gratuite în valoare totală de 200RON, iar în cele ce urmează îți voi arăta ce ai de făcut.

bonus-fortuna.png

Cum pot primi pariurile gratuite?
Fiecare pariu plasat de pe un dispozitiv mobil pe meciurile de la Euro 2016 înainte ca acestea să înceapă (pariu pre-meci) îți aduce un free bet de 10RON ce poate fi utilizat la pariuri live. Se califică pentru această promoție pariurile plasate pe minim 10RON și o cotă de 1.60 sau mai mare.

Câte pariuri gratuite pot primi și cum le pot utiliza?
Poți primi până la maxim 20 de free bets pe durata Campionatului European de Fotbal, ceea ce înseamnă un bonus maxim de 200RON. Din momentul în care ai primit un free bet, acesta este valabil timp de 24 de ore și poate fi folosit doar pentru plasarea unui pariu live la un meci de la Euro. Acest pariu gratuit nu trebuie plasat neapărat de pe telefon sau tabletă, el putând fi utilizat inclusiv de pe calculator.

Un free bet reprezintă un bonus pentru pariere, miza sa nefiind inclusă în câștig. Dacă de exemplu utilizezi un free bet de 10RON pe o cotă de 2.50 iar pariul este câștigător, atunci vei primi pe cont doar profitul de 15RON. Partea bună este că acești bani nu sunt supuși altor condiții suplimentare de rulaj.

Această ofertă reprezintă o parte dintr-un pachet promoțional mai amplu oferit de Fortuna, pachet ce constă într-un pariu gratuit de 50RON și un bonus de până la 1000RON. Dacă vrei să afli mai multe, atunci îți recomand să citești acest articol.

Deschide acum un cont la Fortuna pentru ca și tu să poți beneficia de pe urma acestor oferte promoționale!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!