Fortuna oferă un bonus de fidelitate de până la 200RON la pariurile de pe mobil!

Fortuna (D. 2159/28.08.2015) recompensează clienții fideli, dar și și pe cei care joacă cu regularitate pe site-ul propriu de pariuri sportive. Iar când combini aceste două aspecte, ai parte de următoarea promoție:

La fiecare 10 pariuri diferite plasate de pe un dispozitiv mobil poți beneficia de un pariu fără risc de 20RON. Poți profita de pe urma acestei promoții de maxim 10 ori! Profită chiar acum!

bonus-de-fidelitate.png 

Cum pot să primesc un pariu fără risc de 20RON?

Trebuie să plasezi de pe mobil 10 pariuri din bani proprii pe o miză de minim 20RON fiecare. Pentru ca un pariu să fie eligibil pentru această ofertă, el trebuie plasat pe o cotă de minim 1.80. După ce ai plasat 10 astfel de pariuri eligibile vei primi un pariu fără risc de 20RON. Poți repeta această procedură de maxim 10 ori, iar partea bună este că nu există un termen limită.

Înainte de a îți deschide un cont la Fortuna aruncă un ochi peste acest articol: https://pariurix.com/inainte-de-a-paria-online-la-fortuna-bet-este-important-sa-citesti-asta.html.

Cum pot folosi un pariu fără risc?

Odată acordat, un pariu fără risc este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi folosit pe orice cotă dorești, dar nu mai mare de 8.00. Atunci când adaugi un pariu pe bilet, în partea de jos a biletului vei vedea un drop menu din care poți selecta un freebet. Aceste freebet-uri vor fi vizibile doar de pe mobil!

Ia în considerare faptul că de pe urma unui pariu câștigător plasat utilizând un freebet vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu utilizezi un freebet de 20RON pe o cotă de 3.50 iar pariul este câștigător, pe cont va fi creditată suma de 50RON (20 * 3.5 - 20). Partea bună este că această sumă nu este supusă vreunei condiții de rulaj. 

 Ce altceva mai trebuie să știu?

Bonusul maxim pe care îl poți lua de pe urma acestei oferte este de 200RON. Această promoție face parte dintr-un pachet de bun venit care mai cuprinde:

 

Deschide un cont acum pentru a primi un pariu gratuit de 50 RON la Fortuna + bonus de până la 1.000 RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi