Fortuna oferă 333 de premii de Crăciun; ai şanse indiferent dacă te înscrii în agenţii sau online!

promotie-fortuna.JPG

Au mai rămas peste 5 săptămâni până la Crăciun, dar agenţia de pariuri online Fortuna a dat startul unei promoţii interesante.

Fortuna oferă nu mai puţin de 333 de premii în cadrul unei tombole adresate pariorilor mai puţin norocoşi. Pe pagina efortuna.ro/333premii/ va trebui să înscrii biletele pierdute cu o miză minimă de 5 RON dacă vrei să participi la extragere. Sunt luate în considerare biletele jucate în perioada 15 noiembrie 2016 - 18 decembrie 2016 cu excepţia celor live (jucate fie online, fie în agenţii). Se pot înscrie atât bilete jucate în agenţiile stradale (atenţie, păstrează biletele pentru că dacă vei câştiga va trebui să prezinţi biletul) cât şi biletele jucate în contul de pariuri Fortuna online.

Cu cât ai mai multe bilete, cu atât ai şanse mai mari de a câştiga unul din premii. În plus, dacă ai cel puţin un bilet jucat online cât şi cel puţin un bilet jucat în agenţie vei avea şanse duble la extragerea din 20 decembrie 2016. TOATE biletele înscrise vor conta dublu dacă te-ai înscris atât cu minim un bilet online, cât şi minim unul în agenţie.

Pentru un bilet jucat în agenţie va trebui să scrii seria biletului, numele, prenumele, CNP-ul, numărul de telefon şi o adresă de e-mail. În plus, dacă vrei să ai şanse duble poţi trece şi username-ul avut pe platforma online. Mai trebuie să bifezi căsuţa din dreptul la "Am citit, înţeles..." şi, în final, să dai click pe butonul ÎNREGISTREAZĂ.

fortuna-inscriere.jpgPentru un bilet jucat online va trebui să intri pe pagina promoţiei (fiind logat în cont) şi să dai click pe butonul "Mă înscriu".

fortuna-inscriere.jpg

Premiile oferite în cadrul extragerii din data de 20 decembrie 2016 sunt următoarele:

  • 3 Skoda Octavia
  • 10 iphone-uri SE
  • 300 de fulare personalizate

Nu vreau să închei articolul fără să-ţi spun că dacă nu ai cont la Fortuna şi deschizi cont de pe acest link special: https://pariurix.com/links/efortuna.php vei primi la prima depunere un pariu gratuit în valoare de 50 RON. Aceasta este ofertă unică în România prin intermediul pariurix.com.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi