Fortuna Entertainment Group va deveni lider pe piața din România

Unul dintre cei mai mari operatori de pariuri și loterie din Estul Europei, Fortuna Entertainment Group are ”verde” să achiziționeze patru mari companii românești. Un tribunal din Olanda a respins petiția formulată de către Franklin Templeton Investments, care a cerut suspendarea preluării de către Fortuna Entertainment a companiilor Bet Active Concept, Bet Zone, Public Slots și Slot Arena

Curtea de Apel a Tribunalului din Amsterdam a considerat ca nefondată cererea, astfel că afacerea se poate încheia fără probleme. Per Widerstrom, CEO-ul Fortuna a anunțat că, ”în conformitate cu decizia instanței, compania va adopta în cel mai scurt timp măsurile pentru sporirea prezenței pe piața românească”. Compania a programat deja o întâlnire extraordinară a acționarilor, pe 1 august, pentru a vota planurile de achiziție.

"Această achiziție, împreună cu Casa Pariurilor dobândită anterior (ca parte a Hattrick Sport Group), înseamnă că România va deveni cea mai mare piață a noastră si că Fortuna Entertainment Group va fi operatorul numărul 1 pe piața românească”, a declarat Per Widerstrom.

În luna martie, Fortuna Cehia a anunțat că se află în proces de negociere pentru achiziționarea companiilor Fortuna Holdings SRL, Bet Zone Concept SRL, Bet Zone SRL, Public Slots SRL și Slot Arena SRL pentru suma de 47 milioane euro (54 milioane dolari). Procesul a fost, însă, stopat după contestația depusă de către Franklin Templeton Investments la Curtea de Apel din Amsterdam, afacerea fiind oprită la începutul lunii aprilie. 

În aceeași lună, Fortuna a anunțat un acord de 135 milioane de euro pentru achiziționarea Hattrick Sports, care controlează marca de pariuri din România - Casa Pariurilor. Numai această afacere a făcut din Fortuna operatorul numărul unu de pariuri cu amănuntul în România, în același timp operațiunile fiind extinse și în Croația. 

Înființată în anul 1990, Compania Fortuna a înregistrat o creștere de 12,2% a veniturilor în primul trimestru al anului 2017, în mare parte datorită operațiunilor sale de pariuri online. În cifre, primele trei luni ale anului au însemnat pentru companie venituri suplimentare de 42,7 milioane de euro. 

Fortuna în România

A intrat pe piața din România preluând Publicbet, unul din cei mai buni operatori offline până în 2015. În urma acestei preluări, în țară au ”răsărit” peste noapte aproximativ 600 de agenții Fortuna. Deși majoritatea sunt amplasate în orașe mari, sunt destule sucursale și în orașele mici sau chiar în comune. 

La puțin timp după ce a preluat Publicbet, Fortuna s-a lansat și în mediul virtual sub numele eFortuna (vezi site-ul agenției), ceea ce nu a fost o surpriză pentru că benficia deja de o platformă online. Tot ce a avut de făcut a fost să adapteze site-ul pentru piața românească. Compania a profitat la maxim de faptul că operează atât online cât și offline, unul din cele mai importante servicii oferite fiind ”Fortuna Cashpoint”, serviciu ce permite clienților să alimenteze contul de pariuri online direct din agențiile stradale. 

Sponsor al echipei naționale a României

Începând din 2017, Fortuna Bet este sponsor oficial al naționalei de fotbal a României, colaborare de pe urma căreia nu au de câștigat doar FRF și operatorul, ci și pariorii și fanii naționalei. Iar amănunte despre acest subiect puteți găsi accesând linkul: https://pariurix.com/fortuna-sponsor-oficial-al-nationalei-romaniei.htmlDe asemenea, operatorul este sponsorul și celei mai importante echipe de fotbal din Polonia, Legia Varșovia, dar și a primei ligi din Slovacia care i-a preluat numele: Slovacia Fortuna Liga.

Licență ONJN

Conform Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc din România (ONJN), operatorul deține prin D.ONJN 1560/25.08.2016 o licență definitivă valabilă până la 31 august 2026 care îi permite să ofere, legal, pariuri sportive și jocuri de cazino.

DESCHIDE ȘI TU UN CONT LA FORTUNA BET ROMÂNIA ȘI PROFITĂ DE OFERTELE PUSE ÎN JOC! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi