Fortuna Bet Online - Pariază de pe mobil sau tabletă

Fortuna pariuri telefon – vezi cum poți juca la Fortuna Bet de pe un dispozitiv mobil și profită la maxim de pe urma facilităților oferite de pariurile din mers de la Fortuna Bet. Sunt mai mulți operatori care oferă atât pariuri online cât și offline, dar majoritatea din această categorie au o platformă de pariuri pe internet destul de instabilă și cu multe probleme, astfel încât ele nu reprezintă o opțiune viabilă pe termen lung.

Singura excepție este Fortuna (deschide cont acum), ea fiind unica agenție care oferă servicii de calitate atât în mediul virtual cât și în sucursalele amplasate prin orașe. Dar are ea servicii de calitate și când vine vorba de pariuri din mers, adică pariuri plasate de pe un telefon sau tabletă? Am zis să intru de pe telefon pe site-ul Fortuna pentru a afla.

PARIAZĂ DE PE TELEON SAU TABLETĂ LA FORTUNA BET!

efortuna-1.png

ESTE OFERITĂ O APLICAȚIE PENTRU MOBIL?

În primul rând trebuie să-ți spun că nu există o aplicație de mobil Fortuna, motiv pentru care poți paria doar din browserul telefonului / tabletei, indiferent că deții un Iphone, Ipad sau un dispozitiv cu Android. Este posibil ca în timp acest lucru să se schimbe pentru că am observat că în alte țări este oferită o astfel de aplicație, dar momentan trebuie să te mulțumești cu pariuri din browser.


CUM MERGE ȘI CE OFERĂ SITE-UL MOBIL?

Site-ul mobil este optimizat, are o interfață modernă și plăcută ochiului și se încarcă destul de rapid. Cât am testat-o acesta a fost destul de stabil și nu mi-a făcut probleme. Am observat că nu lipsește niciuna din facilitățile importante disponibile pe PC, astfel încât pot efectua depuneri și retrageri din mers. Ar mai trebui spus că oferta sportivă, atât pre-meci cât și live, este identică cu cea de pe calculator.

Sunt oferite toate opțiunile de bază (depuneri, retrageri, serviciul Fortuna Cashpoint, opțiunea de pariu rapid etc), deci nu prea am ce să reproșez celor de la Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016). Pe de altă parte nici nu pot spune că am în față cea mai performantă platformă de pariuri de pe mobil. Mi-ar fi plăcut să pot să adaug la favorite meciurile și opțiunile de pariere care mă interesează, facilitate care cel puțin pentru mine este importantă când vine vorba de un ecran atât de mic cum este cel al telefonului și care este de real folos mai ales la pariuri live. Mi-ar fi plăcut și să pot primi notificări legate de pariurile mele sau să rămân logat în cont fără să fie nevoie să mă loghez o dată la câteva ore. Dar nu mă înțelege greșit, site-ul mobil oferit de această casă de pariuri online este mai mult decât ok.

Dacă n-ai standardele ridicate foarte sus și vrei să plasezi la Fortuna pariuri de pe telefon atunci vei fi mulțumit de ceea ce oferă pe partea de mobil această agenție.

PARIAZĂ DE PE TELEON SAU TABLETĂ LA FORTUNA BET!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!