Fortuna Bet a lansat aplicație de pariuri pentru Android!

Fortuna Bet este una din agențiile bune de pariuri din România, chiar dacă nu se află în top 5 case de pariuri online recomandate. Unul din dezavantajele acestui operator era acela că nu era oferită o aplicație pentru mobil, problemă care a fost de curând rezolvată, cel puțin parțial!

Cei de la Fortuna.ro (L1160665W000326) au lansat de curând o aplicație de pariuri pentru telefoanele și tabletele cu Android ce poate fi descărcată direct de pe site-ul operatorului. Intră pe efortuna.ro, accesază ”Aplicație mobil”, iar de acolo urmează instrucțiunile. Este oferit un ghid amănunțit, astfel încât să îți fie foarte simplu să instalezi aplicația. Din păcate încă nu este oferit un program de pariuri și pentru dispozitivele cu IOS, ceea ce înseamnă că deținătorii de Iphone și Ipad vor trebui să parieze în continuare pe site-ul optimizat efortuna.ro.


Caracteristici aplicație Fortuna

Revenind la aplcația pentru Android, hai să îți arăt cu ce facilități se laudă aceasta:

  • promoții speciale pentru pariuri pe mobil
  • Cash Out - posibilitatea de a securiza câștigurile prin închiderea pariurilor dorite
  • Bară de instrumente personalizată - poți sorta și alege icon-urile pe care dorești să le vizualizezi
  • FREEBET-uri - ai acum posibilitatea de a utiliza pariurile gratuite direct din cadrul aplicației
  • Casino - atunci când te plictisești de pariuri sportive poți în orice moment să faci trecerea către jocuri de cazino, acestea fiind disponibile din cadrul aceleiași aplicații
  • Alte facilități - posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri, acces la întreaga ofertă sportivă disponibilă și pe PC, cote bune la evenimentele preferate etc.

Încearcă chiar acum noua aplicație de pariuri Fortuna Bet pentru Android!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!