Folosește aplicații pentru a paria pe “loteria curselor de câini”

Anumite aplicații de pariuri pot face mai ușoară parierea pe “loteria curselor de câini”, deși poți miza fără probleme și fără astfel de aplicații. Dar în ce constă această ”loterie”, cum jucăm la ea, și de ce să ne încercăm norocul în acest mod? Hai să aflăm!

PARIAZĂ PE LOTERIA CURSELOR DE CÂINI CHIAR ACUM!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Ce este ”loteria curselor de câini”?

  2. În ce constă strategia propusă?

  3. Cum ne ajută aplicațiile pentru pariuri?

Despre cursele de câini mai avem un articol foarte amănunțit, care prezintă tot ce trebuie să știi de la noțiuni de bază și până la strategii complexe și modul de analiză a curselor. Articolul poate fi găsit aici: https://pariurix.com/pariuri-curse-caini.html


1. CE ESTE ”LOTERIA CURSELOR DE CÂINI”?

În esență este vorba de un pariu care te costă o sumă foarte mică de bani, dar care are un câștig potențial destul de substanțial. Singurul minus este acela că și șansele ca tu să câștigi sunt destul de mici şi de aceea putem considera această strategie ca fiind un fel de loterie. Totuși spre deosebire de o loterie, aici statistic ai șanse mult mai mari de a câștiga.

 

Avantajele față de o loterie adevărată

Oamenii nu înțeleg că la o loterie precum 6/49 ar putea să joace timp de un milion de vieți și ar câștiga premiul cel mare doar de 10 ori (din nou, statistic vorbind). Este foarte dificil de câștigat la o astfel de loterie marele premiu, astfel încât ai nevoie de un noroc de-a dreptul chior. Și cum majoritatea banilor de pe bilete se duc în potul cel mare, chiar dacă vei câștiga cu 3, 4, sau 5 numere, premiul luat de tine va fi destul de mic comparativ cu probabilitatea de a câștiga. Deci exceptând situațiile în care crezi că poți fi cel mai norocos om din țară, este mai bine să eviți loteria națională pentru că practic singurul lucru pe care-l faci este acela de a cotiza cu bani.


2. ÎN CE CONSTĂ STRATEGIA PROPUSĂ?

Dacă vrei să câștigi o sumă importantă de bani investind puțin iar potențialul câștig să fie în concordanță cu probabilitatea matematică de a câștiga, atunci poți încerca strategia prezentată de mine. Aceasta constă într-un pariu multiplu (acumulator) pe curse de câini. Tot ce trebuie să faci este să alegi timp de 7 curse câte un câine la fiecare cursă și apoi să plasezi un pariu multiplu cu cele șapte selecții. Miza ar trebui să fie cam 0,10€ sau maxim 1 RON dacă nu poți paria mai puțin de atât. Dacă pariul va fi câștigător vei lua o sumă foarte mare de bani, iar dacă nu vei pierde doar 1 RON.
 

De ce să-ți arunci banii?

Cu siguranță în acest moment sunt mulți care ar zice că arunci banii de pomană. Dar hai s-o luăm în felul următor: la loteria națională ai șansă 1 la 14 milioane de a câștiga potul cel mare, în timp ce la sistemul prezentat de mine ai șansă de 1 la 50,000 – 300,000 (în funcție de câinii pe care pariezi).

Într-adevăr șansele să câștigi sunt mici, dar totuși sunt mult mai mari ca la loterie. Și este normal ca atunci când vrei să faci o avere dintr-un leu, șansele tale de câștig să fie destul de reduse. Dacă vrei pariuri realiste, atunci limitează-te la cote de 2.00, dar renunță la visele de a câștiga averi investind 1 leu.
 

Plasează zece pariuri precum cel descris mai sus

Dacă joci la o casă de pariuri online care îți permite să pui 0,10€ pe pariu atunci de ce n-ai pune 10 pariuri de acest fel? Îți mărești de 10 ori șansele de câștig, plus că per total te costă doar 1 euro. Oricum, un bilet la loteria națională costă 5 RON (peste 1€)  și ai cu el o singură șansă de câștig.
 

De ce să alegi cursele de câini în detrimentul curselor pe cai?

De obicei cursele de câini sunt mai imprevizibile decât cele de cai, iar astfel se va întâmpla mai des ca o astfel de cursă să fie câștigată de un outsider care avea o cotă destul de mare pentru un eventual succes. CLICK AICI pentru a afla mai multe despre pariuril pe cai!

 

3. CUM NE AJUTĂ APLICAȚIILE PENTRU PARIURI?

Aplicațiile pentru pariuri te vor ajuta să plasezi pariuri mai rapide și chiar mai bune. Unele aplicații au opțiune de “Quick pick” de unde poți alege câteva curse, iar mai departe concurenții pe care să mizezi sunt aleși aleatoriu. Desigur, îi poți alege și manual dacă dorești. Poți vedea ce cote are fiecare câine, deși la o astfel de strategie acest lucru devine mai puțin relevant. Utilizând o aplicație poți lăsa totul pe mâna destinului, iar astfel poți genera un bilet care să se bazeze strict pe noroc.

Oricum în momentul în care ai ca obiectiv să transformi 1 RON în 300.000 RON alegerea câinilor pe baza unor argumente logice nu prea mai contează. Lăsând aplicația să aleagă pentru tine sau alegând tu aleatoriu numerele concurenților poți plasa pariul dorit într-un timp foarte scurt. Chiar recomand să nu-ți bați capul cu analiza informațiilor. Este foarte posibil să pierzi multe ore degeaba, iar în cel mai bun caz să nimerești 4-5 câștigători. Pentru ca toate cele 7 selecții de pe bilet să fie câștigătoare ai nevoie de foarte mult noroc, indiferent că analizezi cursele sau nu, iar astfel este mai bine să nu pierzi timpul de pomană. Dacă este să te lovească norocul te va lovi și așa!


Există și pe internet scripturi care au implementată funcția de “quick pick”

Există site-uri de gambling care au implementată o astfel de funcție cu ajutorul căreia poți pune în doar câteva secunde un pariu multiplu format din potențialii câștigători la 7 curse. Astfel poți plasa chiar și 10 pariuri foarte rapid, bazându-te doar pe random.


Unele persoane folosesc site-uri de generare a numerelor

Atât la loterie, cât și la strategia prezentată de mine poți folosi un site sau o aplicație care să-ți aleagă numere complet aleatoriu. Astfel factorul uman este eliminat complet din ecuație și nici nu trebuie să te temi că funcțiile de “Quick pick” de pe site-urile de pariuri ar putea fi gândite în așa fel încât să-ți facă intenționat alegeri greșite.

PARIAZĂ PE LOTERIA CURSELOR DE CÂINI CHIAR ACUM!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi