Floyd Mayweather a câștigat aproape 300,000$ din numai două pariuri!

Floyd Mayweather este cunoscut ca fiind un împătimit al pariurilor sportive,acesta plasând de-a lungul timpului mai multe pariuri pe sume foarte mari de bani. Acestuia îi și face plăcere să posteze pe pagina oficială de Facebook biletele jucate, astfel încât nu este prea greu de aflat pe ce a mai pariat recent.

În ultima săptămână fostul boxer a reușit să obțină un profit de aproape 300,000$ după ce a pariat pe două meciuri de baschet ale echipei Golden State Warriors. Primul pariu a fost plasat pe meciul al șaselea al finalei Conferinței de Vest cu Oklahoma City Thunder atunci când el a mizat170.000$ pe o victorie a celor de la Warriors, deși aceștia porneau cu șansa a doua. Ei s-au impus în final cu 108 - 101, ceea ce i-a adus lui Mayweather un câștig total de 391,000$, deci un profit de 221,000$. 

bilet-2.jpg

Warriors au reușit să câștige și meciul 7 cu Thunder, ajungând în marea finală acolo unde îi aștepta Cleveland Cavaliers. Mayweather a pus un nou pariu chiar pe primul meci, el mizând pe un avans la pauză a favoriților săi de minim patru puncte. Miza de data aceasta a fost ceva mai mică,dacă se poate spune astfel: 70,000$. Warriors au condus chiar cu 52:43 după primele două sferturi, ceea ce a adus un câștig de 133,636$ și un profit de 63,636$. Din cele două bilete câștigătoare Floyd Mayweather a luat 284,636$, acești bani reprezentând doar profitul!

 

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE

 

bilet-3.jpg

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi