Florin Andone, primul gol pentru Deportivo! "Vreau să demonstrez că fac lucruri bune"

Titular la Deportivo în meciul din deplasare cu Granada, atacantul echipei naţionale a României a deschis scorul în minutul 64. Deportivo nu a reuşit însă să păstreze avantajul pe tabelă - Lomban a egalat cu 9 minute înainte de final. Cu doar 10 puncte după 11 etape, echipa lui Florin Andone va trebui să muncească serios sezonul ăsta ca să-şi păstreze locul în Primera. 

Aveam mare nevoie de acest gol şi acum sper să joc şi mai bine, să înscriu mai mult pentru că au fost prea multe minute în care nu am marcat. Câteodată mă precipitam în acţiuni, eram nervos , îmi doream să demonstrez că vreau să fac lucrurile bine. Sunt fericit că am marcat primul gol şi sper să marchez cât mai multe începând de acum.

Îmi pare rău pentru că n-am câştigat. Echipa a muncit foarte mult şi a făcut tot ce se putea. Am jucat foarte bine şi cred că meritam victoria. Trebuia să ţinem de rezultat , a fost păcat că am primit acel gol.

---a spus Florin Andone după meci

Atacantul de 23 de ani a fost transferat vara asta de Deportivo de la Cordoba pentru 4,7 milioane de euro plus 30 la sută dintr-un viitor transfer al jucătorului. Florin Andone a fost convocat de selecţionerul Christoph Daum pentru meciul cu Polonia din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, programat pe 11 noiembrie pe "Naţional Arena" din Bucureşti.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi