FLORIN ANDONE, oficial la DEPORTIVO LA CORUNA! Românul a devenit cel mai scump transfer făcut de "SuperDepor" în ultimii 9 ani

Deportivo La Coruna a oficializat înțelegerea cu Florin Andone. Atacantul român a devenit cel mai scump transfer din ultimii 9 ani pentru SuperDepor, o fostă campioană a Spaniei. Aproape 5 milioane de euro a încasat Cordoba pentru golgheterul ei, la care se va adăuga și un procent de 30% dintr-un viitor transfer al jucătorului român. Spaniolii de la "Diario di Cordoba" au anunțat primii mutarea în urmă cu o săptămâna, când șefii Cordobei vroiau 10 milioane pentru atacantul român, de fapt clauza de reziliere a lui Florin Andone. Deportivo speră și ea să obțină bani buni vara asta din transferuri - Barcelona și Valencia îl vor pe atacantul de 27 de ani Lucas Perez.

Florin Andone este al nouălea transfer reușit până acum de cei de la Deportivo, care au anunțat că vor să facă o surpriză frumoasă anul ăsta. Sezonul trecut, SuperDepor a terminat doar pe locul 15. Trupa antrenată acum de Gaizka Garitano, fostul tehnician al lui Valladolid, a pozat pentru fanii săi în echipamentul pentru noul sezon.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi