STEAUA - CHIAJNA 2-1! STEAUA, vechea și noua câștigătoare a Cupei Ligii României la fotbal !

Șoc și groază pentru jucătorii Concordiei Chiajna! După scenele trăite pe viu la Istanbul, jucătorii lui Emil Săndoi au trecut printr-un nou coșmar în finala Cupei Ligii României la fotbal. Totul s-a decis însă în prelungiri, cu toate că Steaua putea încheia conturile în timpul regulamentar - chiar la meciul de debut la Steaua, Golubovici a participat la faza la care Momcilovici a marcat pentru 1-0. Era minutul 61 și Steaua părea că e stăpâna jocului de pe Arena Națională, în meciul urmărit și de noul selecționer al României, Christoph Daum.

Steaua scăpase până atunci ca prin urechile acului. Cel mai bun om al Chiajnei, Marian Cristescu l-a iertat pe portarul Stelei,Niță, în două situații clare, ultima dată cu o bară în minutul 45 ! Cristescu a ieșit la rampă și după pauză, când a șutat puțin pe lângă în minutul 75. Sosit în această vară de la Iași, Golubovici putea închide meciul un minut mai târziu, dar mingea trimisă de el a trecut de puțin pe lângă poarta Stelei. A fost faza care i-a trezit din pumni pe jucătorii lui Emil Săndoi, care au egalat în minutul 88 - Pena a reluat imparabil cu capul în plasa porții lui Nită.

S-a intrat apoi în prelungiri, unde Steaua a fost echipa mai prezentă în joc. Eforturile echipei lui Reghecampf s-au concretizat în minutul 111. Muniru a scos o lovitură de la 11 metri, iar Hamroun a reușit o bijuterie de gol - l-a executat cu o scăriță pe Bălgrădean și a făcut 2-1! Chiajna s-a aruncat spre poarta Stelei în speranța marcării golului care să trimită meciul la penalty-uri, dar nu a mai reușit nimic, chiar dacă Săndoi l-a trimis în careul Stelei și pe portarul Bălgrădean. A fost faza care a încins spiritele pe teren și meciul s-a terminat cu îmbrânceli: portarul Niță și Marian Cristescu au fost calmați cu greu.

Chiar dacă echipa sa a câștigat, patronul Gigi Becali a plecat supărat de la stadion, înaintea festivității de premiere.

Ce le pasă jucătorilor dacă pierdem 400 de mii de euro?...Ei au salariile asigurate, nu se omoară. M-a deranjat atitudinea lor. Un meci ca ăsta te face să nu mai investești,

a spus Gigi Becali. 

Steaua s-a impus cu 2-1 și a păstrat în vitrină trofeul câștigat anul trecut în fața celor de la Pandurii. Cu 3-0 au câștigat atunci steliștii, care în acest sezon au primit Cupa Ligii din mâna lui Ivan Patzaichin.

 

ECHIPELE DE START:

STEAUA: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Achim, Bourceanu, Stanciu - Ad. Popa, Tudorie, Hamroun. Rezerve: Cojocaru, Muniru, Simion, Golubovici, Vîlceanu, Aganovici, Dan Popescu

CONCORDIA: Bălgrădean - Tincu, Mamele, Melinte - Feussi, Bruno Madeira, Roșu, Grădinaru, Bucurică - Marian Cristescu, Pena. Rezerve: Iacob, Bărboianu, Serendiuc, Constantinescu, Adrian Cristea, Albu Cristian, Florin Rasdan

Arbitru: Marius Avram
Asistenți: Ad. Ghinguleac, M. Orbuleț

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi