Finala Ligii Campionilor Juventus vs Barcelona va putea fi vizionată pe trei posturi TV în România!

Juventus vs Barcelona, finala Champions League, se va juca sâmbătă de la ora 21:45 şi va putea fi vizionată live video la trei canale TV. Astfel putem vedea meciul la TV indiferent de reţeaua de cablu la care suntem abonaţi.

final-2015-champions-league-berlin.jpg

TVR 1 este canalul naţional, astfel că oricine are un TV la dispoziţie va putea urmări meciul pe canalul naţional în comentariul lui Emil Hossu Longin şi Marian Olaianos.

Dacă sunteţi abonat RCS&RDS puteţi viziona partida şi pe DigiSport 1. Abonaţii Dolce vor avea şi ei un canal special unde pot vedea finala Juventus vs Barcelona, Dolce Sport 1 urmând să difuzeze live video întâlnirea de pe Olympiastadion. 

La DigiSport EuroFotbal va începe la ora 20:00, în timp ce la DolceSport şi TVR1 discuţiile despre marea finală vor începe de la ora 20.30.

Click aici pentru a vedea pronosticurile recomandate de PariuriX pentru finala Ligii Campionilor Juventus vs Barcelona

Dacă nu aveţi la dispoziţie un TV atunci trebuie să ştiţi că puteţi viziona finala de la Berlin şi live pe internet. Intraţi pe pagina de meciuri live online, căutaţi meciul Juventus vs Barcelon în listă, daţi click pe el şi alegeţi unul dintre link-urile care vă vor redirecţiona către un site de live streaming. 

Pariază acum pe finala Ligii Campionilor şi primeşti bonus de până la 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi