Finala EURO 2016 - vă prezentăm cele mai mari cote de pe piaţă: Portugalia 14 - Franţa 6

Dacă eşti pe această pagină probabil şti că duminică de la ora 22:00 Franţa şi Portugalia se vor întâlni în finala Euro 2016. Ce probabil nu cunoşti este faptul că această casă de pariuri online acordă cota 14 pentru victoria Portugaliei în timpul regulamentar şi aceeaşi agenţie mai are şi cota 6 pentru succesul Franţei. Tu alegi pe cine pariezi. Important este să respecţi ce-ţi spun în continuare, altfel adio cote de 14 şi 6.

portugalia-franta-cote-marite.JPG

Dacă vrei să beneficiezi de aceste cote mărite trebuie să urmezi paşii

  1. Dai click şi deschizi cont la casa de pariuri folosind codul bonus ROEURO
  2. Efectuezi prima depunere cu cardul sau Paysafecard
  3. Pariezi pe victoria Portugaliei sau victoria Franţei în finala EURO 2016 (rezultat final timp regulamentar 1x2) la cota existentă în ofertă.

În cazul în care îţi iese pariul vei primi o dată câştigul normal plus diferenţa până la produsul dintre cota mărită şi miza ta sub formă de bonus. Dacă nu eşti inspirat şi pierzi pariul miza îţi va fi rambursată integral. În ambele cazuri miza maximă luată în calcul este de 40 RON!

Dacă pariezi pe Portugalia atunci lucrurile stau astfel. Joci 40 RON pe cota 4.45 (atât este acum în ofertă). Dacă pariul iese 178 RON vor intra în contul tău imediat după terminarea finalei iar diferenţa până la 560 RON va fi creditată ulterior sub formă de bonus. Dacă nu iese cei 40 RON îţi vor fi returnaţi. Poţi paria şi mai puţin de 40 RON dar cred că de o astfel de ofertă trebuie să profiţi la maxim.

În cazul în care alegi să pariezi pe Franţa atunci dacă joci 40 RON pe elevii lui Deschamps şi aceştia câştigă în timpul regulamentar vei lua mai întâi 80 RON, după care îţi va va fi acordat un bonus de 160 RON. Din nou, dacă pariul nu iese miza o primeşti înapoi.

Bonusurile vor fi creditate în cont până cel târziu în cursul zilei de marţi şi vor trebui rulate de 4 ori pe cote de minim 1.60.

Pariază acum pe finala EURO 2016 şi profită de aceste cote îmbunătăţite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!