Finala Cupei României / De la pretențiile lui Mangia, la planul lui ”Badea Cârțan” Pelici

Craiova are cinci Cupe al României în palmares, iar pe ultima a câștigat-o acum 27 de ani. În 1991, oltenii au bătut-o în finală cu 2-1 pe FCM Bacău. ”Dubla” lui Zamfir i-a făcut fericiți pe cei de la Craiova în meciul cu moldovenii, pentru care a marcat atunci Jercălău. Trupa lui Devis Mangia are mare încredere că va aduce din nou Cupa în Bănie după finala de duminică împotriva celor de la FC Hermannstadt. 

Marcel Popescu, președintele oltenilor, vede o finală spectaculoasă pe ”Național Arena”. "Sper că la nivelul spectacolului nu o să dezamăgim. În momentul de față, armata alb-albastră are vreo 25.000 de oameni. Vreo 16.000 dintre aceșta sunt din Craiova, restul din București. Duminică Bucureștiul va fi alb-albastru, dar frumos, civilizat. Cu toții avem un gând: să aducem Cupa la Craiova. Dar trebuie să tratăm meciul cu maximă responsabilitate”, și-a avertizat jucătorii oficialul Craiovei. 

Popescu s-a referit și la ultimele informații apărute în presă cu privire la plecarea lui Mitriță în campionatul Belgiei. Oltenii sunt dispuși la negocieri, dar nu vor vinde mai mult de doi jucători.

”Trebuie să fim o echipă în primul rând. Dacă vreun jucător de-al nostru va străluci, putem discuta. Dar conform politicii noastre, nu renunțăm la mai mult de un jucător pe sezon. Dar vom încerca să punem în locul lui (nn - Alexandru Mitriță) un alt fotbalist cel puțin de aceeași calitate, indiferent dacă cel care pleacă se numește Mitriță, Băluță sau Bancu” a mai spus Marcel Popescu.

Deschide cont și pariază pe Finala Cupei României 2018 la agenția recomandată!

Fanii Craiovei au pus mâna pe Cupă înaintea fotbaliștilor lui Mangia - trofeul a fost expus la Craiova cu două zile înaintea marii finale, iar suporterii au făcut poze cu mult râvnitul trofeu. Căpitan de echipă, Bancu va ridica primul Cupa dacă oltenii îi bat pe cei de la Hermannstadt. Băluță și-a avertizat colegii că nu va fi chiar atât de ușor. "Trebuie să muncim dacă vrem să-l ridicăm! Va fi nebunie, nici nu vreau să-mi imaginez..", a declarat Băluță. 

Omul din spatele unui sezon foarte bun făcut de echipa sa, Devis Mangia pune presiune pe oficialii Craiovei. Antrenorul italian și-a mărit pretențiile și le cere șefilor grupării din Bănie un plan foarte bine pus la punct, cu buget crescut și câteva transferuri importante. 

“Trebuie să ne punem la masă şi să fim clari, concreţi, ca să vedem ce avem de făcut şi ce aşteptări să avem. Trebuie să vorbesc cu cei de la club despre transferuri, să văd ce gânduri au ei, eu le expun ideile mele. Eu mi-am construit planurile. Aştept să încheiem ediţia cu totul ca să vorbim clar”, a anunțat Mangia (foto: ucv1948.ro)

Italianul e conștient și el că meciul cu Hermannstad va fi greu și că sibienii vor juca cu dezinvoltură după ce și-au atins deja obiectivul în acest sezon - promovarea în Liga 1 Betano. “Trebuie să fim foarte inteligenți, precauți și să avem o bună atitudine. Întâlnim o echipă bună, nu contează divizia. Se poate spune că a avut noroc o dată, dar nu uitați că a scos 3-4 echipe foarte tari din competiție. Inclusiv pe FCSB...Hermannstadt nu e doar o formaţie de ligă secundă. A promovat, e tare! Şi e periculoasă, prin faptul că n-are nimic de pierdut în meciul cu noi, ci doar de câştigat”, crede Mangia. 

Ardelenii au făcut un bun ”antrenament” cu public înaintea finalei de duminică -  au câștigat ultimul meci cu 1-0 pe terenul celor de la Clinceni. Alexandru Curtean a marcat goilul oaspeților, care pornesc cu șansa a doua în finala Cupei României. Pentru trupa lui Alexandru Pelici, victoria de la Clinceni a fost a 25-a în actualul sezon.

Promovați în prima ligă pentru prima dată în istoria echipei, cei de la Hermannstadt visează acum la Cupa României, de asemenea un trofeu în premieră pentru ei. Jucătorii lui Pelici au promis că în cazul unei victorii se vor întoarce acasă pe jos de la București!

“Nu ştiu dacă printre noi e vreun Badea Cârţan, dar ar fi o treabă...Dar cred că ne-ar trebui mai multe perechi de încălţăminte..”, a spus Pelici, omul care a eliminat patru echipe din prima ligă până acum în Cupa României -  FC Voluntari, Juventus Bucureşti, FCSB şi Gaz Metan Mediaş. 

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea Cupei României
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Mai multe detalii despre această ofertă găseștiAICI!
 

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi