Final în sezonul regulat din Liga 1; vezi cine este favorită să câştige titlul la casele de pariuri online!

Odată cu meciul de luni de la Giurgiu s-a încheiat sezonul regulat din Liga 1. Cunoaştem echipele care se vor lupta pentru titlu dar şi pe cele care vor încerca să evite retrogradarea.

Nu cred că greşesc cu ceva dacă spun că în play-off au rămas chiar echipele cu cel mai bun joc din acest sezon. De pe primul loc va începe Viitorul cu 26 de puncte, FCSB o va seconda cu 24 de puncte în timp ce Astra vine de pe 3 cu 22 de puncte. Practic între prima şi ultima clasată este o diferenţă de 5 puncte, ceea ce înseamnă că oricare echipă va câştiga titlul dacă va reuşi să aibă un parcurs perfect în cele 10 etape din play-off. Un aspect extrem de important este acela că Astra Giurgiu este singura echipă căreia nu i-a fost rotunjit numărul de puncte astfel că echipa lui Şumudică va termina deasupra oricărui adversar cu care ar termina la egalitate de puncte.

Am vrut să văd cum arată cotele în oferta caselor de pariuri online recomandate imediat după finalul sezonului şi singura la care avem disponibil acest tip de pariu este Unibet (pariază acum). Ba chiar operatorul scandinav ne oferă cote şi pentru golgheter, pentru echipele care vor retrograda dar şi pariuri comparate. Să le luăm pe rând.

Pariuri pe play-off

Faptul că Reghecampf şi Mihai Stoica consumă câte o sticlă de votcă înaintea fiecărui meci (cel puţin aşa declară "Satana") dar nici jocul modest al fcsbiştilor nu împiedică bookmakerii să-i crediteze ca favoriţi, ba chiar mari favoriţi la câştigarea titlului. Cota pentru ca echipa cu sediul în Ilfov să câştige titlul de campioană este în acest moment de 1.55. Va fi interesant de văzut dacă echipa care strânge în tribune, atunci când joacă acasă, cei mai puţini fani dintre cele 6 formaţii calificate în play-off va reuşi să cucerească al patrulea titlu din ultimii 5 ani.

Viitorul Constanţa este lideră, echipa lui Hagi urmând să înceapă cu 2 puncte avans faţă de cea a lui Becali. În afară de "omenia" din 2015 naşul nu şi-a deranjat nici măcar o dată finul. O va face acum? Rămâne de văzut. Din acest motiv al disputelor directe dintre Viitorul şi FCSB probabil avem o cotă de 3 pentru ca formaţia dobrogeană să câştige primul ei titlu din istorie.

Cu cote egale pentru a câştiga titlul, 7 fiecare, pornesc Astra Giurgiu, CFR Cluj şi CS U Craiova. Această egalitate posibil să fie dată de faptul că şi la startul play-off-ului ele au acelaşi număr de puncte. Cu precizarea însă că la egalitate de puncte şi la final Astra ar fi prima dintre ele. Ca joc Astra lui Şumudică este pe val şi dacă Săpunaru, Daniel Nicolae, Budescu şi ceilalţi campioni vor reuşi să joace precum în finalul play-off-ului s-ar putea să vedem câştigătoare dacă nu cota de 7 pentru câştigarea titlului, atunci măcar cea de 2.50 pentru clasarea pe unul din primele 2 locuri. CFR Cluj nu este nici ea o echipă rea dar va fi important de văzut dacă va avea vreo şansă să joace în cupele europene încă de anul acesta, după ieşirea din insolvenţă. În caz contrar clujenii pot fi cel mult arbitri în lupta pentru titlu. CS U Craiova, spre deosebire de Astra sau CFR Cluj, chiar dacă primeşte tot cota 7 nu-mi pare la momentul actual o echipă capabilă să lupte pentru titlu.

Dinamo Bucureşti a prins play-off-ul in-extremis şi pentru a avea şanse cu adevărat la titlu ar trebui să joace în fiecare etapă cu FCSB. Îmi vine greu să cred că echipa lui Contra poate avea şanse reale la titlu, poate doar dacă ar obţine maximum de puncte din primele 3 etape.

Pariuri de încercat:

  • Astra Giurgiu să termine între primele 2 - cota 1.50
  • CFR Cluj să termine între primele 3 - cota 1.75

Pariuri comparate

Avem posibilitatea să pariem pe 5 pariuri comparate. Pentru ca pariul să fie câştigător echipa care am pariat trebuie să termine play-off-ul pe un loc superior.


După cum se poate observa cel mai dezechilibrat duel este cel între FCSB şi Dinamo. La polul opus avem echilibru între Dinamo şi CS U Craiova, respectiv Astra Giurgiu şi Dinamo. Dacă ar fi să aleg 2 din cele 5 dueluri atunci aş merge pe Astra în duelul cu Dinamo şi pe Viitorul în cel cu CS U Craiova.

Pariuri de încercat:

  • Astra Giurgiu termină mai sus de Dinamo - cota 1.75
  • Viitorul termină mai sus de CS U Craiova - cota 1.50


Pariuri pe play-out

Putem paria pe echipele care vor termina pe ultimele 3 locuri play-out-ul. La cum arată ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu este cam clar că acolo este locul lro. În schimb ACS Poli Timişoara are o şansă, cel puţin dacă privim la cota de 1.75 oferită de Unibet a terminat între ultimele 3, destul de apropiată de cea de 2.50 avută de Concordia Chiiajna.

CSM Iaşi, FC Voluntari şi mai ales FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş nu cred că au cum să termine play-out-ul pe unul din ultimele 3 locuri.

Pariuri de încercat:

  • ACS Poli Timişoară să termina între ultimele 3 - cota 1.75

Pariuri pe golgheter

Plecat din Liga 1 în iarnă albanezul Llullaku continuă să fie mare favorit la cucerirea titlului de golgheter. El a înscris 16 goluri, 5 în plus faţă de Bud. Jucătorul clujenilor n-a reuşit să înscrie în etapele din 2017 şi cu atât mai greu îi va fi să marcheze 6 goluri în cele 10 jocuri din play-off. Chiţu este al treilea pe lista golgheterilor dar şi elevul lui Hagi are şanse mici să înscrie 7 goluri. Din play-out, unde se vor juca cu 4 meciuri în plus, cel mai bun marcator este Andrei Cristea de la Iaşi cu 8 goluri şi Ivanovic de la Voluntari tot cu 8 goluri. În faţa unor echipe precum Pandurii sau ASA Târgu Mureş mai degrabă ar înscrie unul din cei 9 goluri în 14 meciuri decât ar marca Bud 6 în 10 jocuri sau Chiţu 7 tot în 10 jocuri. Aspect important: Andrei Cristea la Iaşi execută penalty-uri.

Pe o cotă de 31 căt are Cristea să devină golgheter ar merita încercată o sumă de 10-20 RON:

Pariu de încercat:

  • Andrei Cristea golgheterul Ligii 1 - cota 31

Pariază acum pe Liga 1 la Unibet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!