Fiecare dintre voi poate participa la un "blat" care să facă o cotă de 3 să fie câștigatoare

Vedem zilnic pe Facebook meciuri aranjate, ponturi sigure și alte poștări de acest gen prin care unii "șmecheri" vor să-i păcălească pe cei mai naivi. N-am întâlnit însă până acum pariuri care să ni le facem singuri câștigatoare. Articolul acesta probabil că va fi citit ca și precedentul de 5.000-6.000 de persoane. Dacă fiecare ar explica unor amici care n-au ieșit la vot sau unor prieteni care n-au votat unul din acești candidați sau unor rude mai sărace care se lasă impresionate de câțiva lei (cash sau alimente) că pe termen lung este mai bine că președintele țării să fie cel care are cota mai mare, atunci această cotă 3 ar căpăta o oarecare valoare. Este ca un "lanț": dacă tu explici la 20 de prieteni de ce-i mai bine să iasă această cotă 3 câștigatoare și acei 20 mai povestesc fiecare la încă 20 avantajele avute de cota 3 în detrimentul cotei 1.35 s-ar strânge 400 de persoane în plus de la o singură persoană și cum ne urmăresc pe Facebook zeci de mii de pariori credem că se poate încerca aşa ceva.

123.jpg

În turul 1 al alegerilor prezidențiale Victor Ponta a avut un procentaj de 40.44%, în timp ce "underdog-ul" Klaus Iohannis a strâns 30.37%. Transformând aceste procente avem 3.836.093 de votanți ai lui Ponta și 2.881.406 ai lui Iohannis. Din câte se pare au votat la aceste alegeri 9.723.232 de persoane dintr-un total de 18.284.066 de persoane cu drept de vot. La un calcul destul de simplu au fost peste 8.5 milioane de persoane care n-au votat. Dacă din acestea ies la vot 1-1.5 milioane și-l votează pe outsider atunci am putea avea o șansa bună ca ceea ce am scris în titlu să se întâmple.

Puteţi paria pe câştigătorul alegerilor prezidenţiale la agenţia de pariuri: winner.ro.

123-1.jpg

PS: Nu stăm acum să explicăm de ce este mai convenabil să iasă cota 3 în detrimentul cotei 1.35 pentru că este site de pariuri și nu ne axăm pe politică. Vă spunem doar că toată campania făcută de candidatul cu cotă 1.35 a fost făcută din bani publici, bani care vor trebui recuperați în 2015. Cum? Simplu, prin creșterea taxelor și impozitelor! Dacă nu ne credeți căutați pe site-urile de profil și veți găsi detalii.

Dacă sunteţi de acord cu ceea ce am scris mai sus puteţi distribui articolul! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii