Fenomenul FCSB: clauză de un biliard pentru un bărbat pe cale de dispariție!

„Becali i-a mărit contractul lui Niţă, nu s-a pus niciodată problema ca el să plece. El e un bărbat pe cale de dispariţie. Niciodată nu deranjează, nu spune nimic. Niciodată n-ar spune niciun cuvânt", a anuțat impresara Ana Maria Prodan.


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

De fapt, ce se întâmplă la FCSB este un fenomen unic în fotbalul mondial. Un microfon plantat într-un ghiveci din frigiderul lui Gigi Becali a înregistrat cum latifundiarul îl ridica în slăvi pe goalkeeper pentru calitatea excepțională de a nu spune niciun cuvânt. Pe lângă faptul că i-a mărit salariul, i-a pus o clauză în care îi dă 5 euro în plus pentru fiecare zi în care nu vorbește.

„Niță a fost încântat de clauză, pentru că oricum nu era un tip foarte vorbăreț. Această provocare are părți bune și părți rele. De exemplu, poate nu mai dădeam al treilea gol cu Botoșaniul dacă striga la Tănase . Adversarii erau mult mai vigilenți. Poate ieșea Cobrea mai repede din poartă. Pe de altă parte, dacă striga la faza în care l-a rupt pe Planici, poate că sârbul nu mai insista să joace el mingea. Cu Bălașa la fel. Dar el e mut, mut, mut. Ultimuil cuvânt l-a scos acum trei zile, când îl durea stomacul și i-a zis lui Dică atât: WC”, a povestit un stelist înflăcărat.!!!>,> 

FCSB va da lovitura cu Niță. I-a fixat o clauză de reziliere de un biliard. Poate fi vorba de lei, euro, franci elvețieni, dolari, ruble, fiorinți sau yeni, în funcție de valuta cu valoarea cea mai mare în momentul vânzării. „Gigi e șmecher. Dacă vrea să scape de Niță, ca să îi facă loc lui Vlad, poate să îl dea pe un joc de biliard”, a comentat cu durere-n pălărie Dumitru Dragomir.

Apropo de meciul cu FC Botoșani, prosport.ro a făcut legătura între introducerea lui Florinel Coman și un presupus SMS primit de Meme Stoica de la Gigi Becali. Există o fotografie în care se vede cum pe Meme îl arde telefonul, iar antrenorul îl cheamă apoi de la încălzire pe fostul jucător al Viitorului.

Un spectator susține că SMS-ul lui Becali a fost foarte explicit: „Îl bagi pe Coman, pătrunde pe partea stângă, Gnohere încearcă să o bage el în poartă, însă doar bărbierește mingea, care ajunge la Man, și copilul înscrie. Pac-pac!”. Dacă fundașii gazdelor ar fi cunoscut schema, ar fi scos și ei un ban cinstit la pariuri pe marcator și pe minutul exact al golului.

„Nu e nimic adevărat. I-am arătat lui Dică o poză cu mine când aveam trei ani și mâncam doar lapte praf”, s-a apărat Meme Stoica. Varianta sa nu se pupă, însă, cu cea a antrenorului: „Meme mi-a arătat o poză cu el de când avea patru ani și jumătate și se juca, scuzați, cu puța-n praf”!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!