Femeile sexy din poker pe care ar trebui să le aveți pe Instagram. Iată primul ”11”

Instagram se strecoară în viețile noastre din ce în ce mai convingător. O imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar lumea pokerului nu face excepție. Editorul grec al PokerNews și-a asumat dificila sarcină să facă o colecție de nume de jucătoare care merită urmărite pe Instagram.

Iată rezultatul muncii lui: 
  
Natalie Hof este reprezentanta camerei 888poker. Și, pe bună dreptate..


  
 Una din marile frumuseți ale lumii pokerului, Samantha Abernathy. Cuvintele sunt de prisos: 


  
Știați că Liv Boeree a studiat astrofizica și cântă heavy metal?.. Ea este o mare activistă în asociațiile de caritate și, în același timp, impresionează prin forma ei de invidiat. 


  
O super-imagine cu Caitlyn Howe și Lynn Gilmartin. Lynn e acum la WPT, însă a lucrat și la PokerNews - măcar cu atât să se laude și editorul grec al Pokernews care a făcut acest top..


  
Braziliancă Vivian Saliba se prezintă drept "jucătoare profesionistă de poker". Probabil că nu a auzit de "modelling":..


  
Și Daria Feshchenko se prezintă drept jucătoare profesionistă. E a fost ”Miss Bikini” Eurasia și ”Miss Tourism” Belarus. Acum, cu ea la mesele de joc, lumea pokerului e și mai frumoasă. 


  
Așa joacă poker online Laura Cintra. Habar n-au cei de la mese pe cine elimină...


  
Monika Zukowicz, de la Betsafe. Când vine Betsafe în România?...

 
  
”Eterna” Jeniffer Tilly rezistă cu brio asaltului celor din "școala nouă".. 


  
Poate suna ciudat, dar dacă vreți să vedeți femei frumoase e bine să treceți peste resentimente și să-l urmăriți pe Dan Bilzerian...

 

(sursa: pokernews.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!