February Gold Rush la Unibet Poker

unibet_-_1-250x166.gifGold Rush se intoarce in aceasta luna la unibet.ro. In februarie, toate punctele VIP acumulate la mesele de poker au o valoare aparte, pentru ca ele va pot aduce castiguri importante si dreptul de participare la turnee freeroll exclusive in luna martie. Conteaza atat numarul de puncte acumulate in fiecare zi cat si numarul de zile din luna Februarie in care acumulati aceste puncte.

Pentru a intra in calcul aveti nevoie de minim 35 de puncte acumulate pe zi, in cel putin 5 zile diferite din luna. In acest caz veti intra intr-un turneu freeroll exclusiv de 2000 euro premii, care se va juca in 4 martie. Daca atingeti acest prag in cel putin 10 zile diferite veti participa la un turneu freeroll de 3000 de euro iar daca atingeti pragul in minim 15 zile diferite aveti intrarea la un turneu de 5000 de euro.

Asta nu e tot. In functie de numarul de puncte zilnice si numarul de zile diferite din luna in care le castigati, puteti sa primiti bani cash, care merg pana la 3000 de euro in cazul in care obtineti minim 8400 de puncte in 25 de zile diferite.

Nu mai pierde timpul, da click aici si intra la mese!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi