FCSB vs Dinamo: Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru măcar un gol reușit de steliști

Primul ”Derby de România” al sezonului 2017 / 2018 are loc duminică seară cu începere de la ora 20:30 și contează pentru etapa a 12-a din România Liga 1. Inevitabil au început deja să apară nenumărate promoții pe acest meci, iar de aceea vreau să vă prezint pe una dintre cele mai atractive.

Deschide cont la această casă de pariuri online și plasează un pariu pe ”peste 0.5 goluri FCSB” în partida cu Dinamo. Vei beneficia de o cotă mărită de 10.00, iar dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei! Ce-i drept, oferta este valabilă doar pentru clienții noi. Statistica este destul de încurajatoare, steliștii punctând măcar o dată în fiecare din ultimele nouă partide directe!

Deschide cont și pariază pe minim un gol reușit de FCSB în partida cu Dinamo!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”FCSB
  2. Pariază pe ”Total goluri echipa, FCSB, P 0.5” în meciul FCSB vs Dinamo București de duminică 24 septembrie 2017, ora 20:30. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​

Acesta este pariul pe care trebuie să îl plasezi, ca să nu îl confunzi cu altceva:

 

Scenariul 1 - FCSB punctează măcar o dată

Dacă FCSB marchează unul sau mai multe goluri, atunci pariul va fi câștigător. Așa că vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe ”peste 0.5 goluri FCSB” la o cotă reală de 1.20. Dacă aceasta marchează măcar o dată, atunci primești ca fonduri reale suma de 48RON (40 * 1.20) și ca fonduri EXTRA 352RON (40 * 10 - 48). Vei avea de rulat suma de 1,408RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - FCSB nu înscrie

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe ”Peste 0.5 goluri FCSB”.
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe minim un gol reușit de FCSB în partida cu Dinamo!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!