FCSB vs CS U Craiova, cotă 5.00 pentru o victorie a echipei lui Reghecampf!

FCSB are nevoie ca de aer de o victorie în partida de sâmbătă cu CS U Craiova, asta dacă vrea să mai spere la titlul de campioană în Liga 1, și să își asigure măcar poziția a doua care duce în preliminariile Ligii Campionilor. În condițiile în care echipa vizitatoare nu mai are nici o miză, FCSB are o cotă de doar 1.25 pentru câștigarea celor 3 puncte puse în joc. Dar ce ar fi dacă ți-aș spune că poți beneficia de o cotă mărită de 5.00?  Acest lucru este posibil la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)! Ia totuși în considerare faptul că această ofertă este valabilă doar pentru pariorii care își deschid un cont nou acum! Vezi mai jos regulamentul promoției.

DESCHIDE CONT ACUM ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA FCSB-ULUI LA O COTĂ DE 5.00!


CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 5.00?

  1. Accesează ACEST LINK și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum” din partea de jos a paginii.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN08” 
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook). Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.  Poți paria orice sumă dorești, dar doar miza maximă de 50RON va fi luată în considerare pentru această promoție. 


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată sub formă de fonduri normale, iar restul câștigului va fi creditat sub formă de bonus. Nu te îngrijora însă, deoarece Betfair are cele mai lejere condiții de rulaj când vine vorba de astfel de promoții. Bonusul trebuie rulat o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile, deci nici măcar cei mai pretențioși pariori nu au motive să se plângă.

Exemplu: Ai pariat 50RON, iar FCSB a câștigat. Atunci cei 50RON vor fi returnați ca fonduri normale, iar profitul de 200RON va fi creditat ca bonus ce trebuie rulat o singură dată. 

DESCHIDE CONT ACUM ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA FCSB-ULUI LA O COTĂ DE 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!