FCSB vrea arbitri străini cu CFR, clujenii pun condiții. ”Să-și vadă de jocul lor”!

Meciul de la Iași terminat cu scandal i-a făcut pe cei de la FCSB să ceară arbitri străini la derby-ul cu CFR de duminică, de pe Național Arena. Oficialii vice-campioanei României au depus astăzi la FRF o cerere în acest sens, iar gruparea din Gruia este de acord cu propunerea rivalilor. Totuși, clujenii (foto: sportpictures.eu) au o obiecție în această privință.

”Noi suntem de acord, dar vrem să fie din primele cinci campionate ale lumii şi să aibă ecuson FIFA. Astfel nu vor mai exista scandaluri dacă apar greşeli. Nu ştiu ce vrea FCSB. În cererea anterioară, la care am şi răspuns, ei au spus că pot fi arbitri din Israel, Polonia sau Bulgaria. Noi credem că arbitrii români sunt mai valoroşi. Aşa că poate fi un arbitru român sau unul cu un nivel ridicat, ca să nu mai existe discuţii. Dacă nu se acceptă condiţiile noastre, sper ca FRF să delege un arbitru competent", a spus Bogdan Mara la Digisport.

Un val de critici s-a abătut asupra lui Ovidiu Hațegan după penalty-ul acordat Iașiului în meciul cu CFR Cluj. Cele mai vehemente au venit din partea ardelenilor, prin vocea lui Dan Petrescu (foto: sportpictures.eu). Antrenorul CFR-ului a declarat că, indiferent de cum se termină acest campionat, el nu va mai continua la Cluj.

”Gigi s-a retras, cred că plec şi eu după astea trei, patru etape. Văd că ei sunt avantajaţi după ce Gigi a anunţat că se retrage. Chiar dacă câştig campionatul, îmi menţin decizia să plec...Dar nu voi fi lăsat, staţi liniştiţi. Cu Steaua nici dacă moare cineva nu primim penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată echipă în playoff, dar total nemeritat. Altfel era să fim la egalitate înaintea meciului direct. Gigi Becali şi MM Stoica au făcut foarte multe presiuni la adresa arbitrilor", a răbufnit Dan Petrescu la finalul meciului cu CSM Iaşi.

”Nu vă bateți joc de noi! Ajunge”, a spus și Camora după meciul care o păstrează pe CFR la două puncte în spatele marilor de la FCSB înaintea ”finalei” de duminică. Declarațiile clujenilor i-au scos din sărite pe moldoveni, iar cel care le-a răspuns astăzi a fost chiar președintele executiv al lui CSM Iași, Adrian Ambrosie (foto: ziaruldeiasi.ro).

”A fost primul punct în play-off din istoria acestui club, venit după patru înfrângeri consecutive în care am arătat un fotbal bun. Nu doar cu CFR Cluj am jucat bine, ci şi cu FCSB. Îi reamintesc lui Dan Petrescu că Iaşiul a obţinut patru puncte cu FCSB în sezonul regulat. Nu înţeleg ce dorea de la noi. Să ne dăm deoparte?...Să-şi facă alt campionat, dacă vrea să câştige fără ca adversarul să opună rezistenţă! Jucăm pentru puncte şi pentru onoare”, i-a transmis Ambrosie lui Dan Petrescu.

În același timp, oficialul ieșenilor le-a reamintit celor de la CFR Cluj (foto: sportpictures.eu) că CSM Iași a pierdut ambele întâlniri din sezonul regulat cu CFR Cluj în urma unor faze dubioase..

”A uitat Dan Petrescu cum a câştigat meciul din turul sezonului regulat? A primit un penalty gratuit la 0-0! Atunci nu a mai spus nimic? În retur ne-au bătut, la fel, după o fază controversată, cu un gol marcat după ce am avut noi un aut. În plus, atunci când s-a pus problema aducerii arbitrilor străini, CFR s-a opus. Le înţeleg frustrarea, dar mai bine să-şi vadă de jocul lor, nu de al Iaşiului!”, a încheiat președintele moldovenilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!