Share

Pont FCSB - Viktoria Plzen, Roș-albaștrii vor să debuteze cu dreptul în noul sezon din Europa League

Liga Europa

Cota: 2.20

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Sep 2017 12:58 7,6k 0
Logo FCSB
Logo Viktoria Plzen
FCSB
Viktoria Plzen
VS
22:05 14 Septembrie 2017
Europa League

Analiză și informații pentru FCSB v Viktoria Plzen

Singura reprezentantă a României în grupele unei competiții europene va debuta în această seară în noul sezon. FCSB a ratat calificarea în gurpele Ligii, dar va evolua la fel ca în ultimii an în cea de-a doua competiție valorică. Repartizată în grupa G, alături de fosta adversară din turul 3 din Champions League, Viktoria Plzen, Lugano și Hapoel Beer Sheva, FCSB e favorită la calificarea din grupe. Primul meci va fi în compania cehilor, cu începere de la ora 22 05. Toate datele confruntării, dar și pronosticul ales de noi, în rândurile de mai jos. 

 FCSB - Viktoria Plzen 

Formația antrenată de Nicolae Dică se pregătește de debutului în noul sezon din Europa League. Grupa din care face parte în aceast an e mai slabă valoric față de anii precedenți, dar chiar și așa, ținând cont de forma actuală a vicecampioanei României, FCSB tot nu are locul garantat în primăvara europeană. Debutul în intrecerea ineternă nu a fost nicium unul bun. Cu toate achizițiile și învestițiile făcute în această vară, jocul FCSB-ului lasă mult de dorit. Iar în ultimul meci din campioant, trupa lui Dică a mai reușit să bifeze o "performanță" : să fie învinsă de Viitorul, formație care i-a vândut cei mai buni jucători ai săi din ultimul sezon. De altfel, înfrângerea suferită pe malul mării a fost primul eșec al vicecampioanei din actualul sezon, eșec ce a dus-o la 4 puncte de CFR Cluj. Pentru a mai spăla imaginea lăsată în ultimul meci, Alibec & compania își doresc un debut cu dreptul în actualul sezon din Europa League. Adversarul este unul mai mult decât cunoscut pentru FCSB. După ce a fost eliminată din turul 3, Plzen vine la Bucureși cu gânduri de revanșă. Iar cehii au toate motivele să fie încrezători. Formația condusă de Pavel Vrba travsersează o perioadă foarte bună, fiind lider în Cehia, cu maxim de puncte adunate din primele 6 etape și are doar un singur gol încasat. De la înfrângerea cu FCSB din meciul retur, Plzen a neînvinsă, perioadă în care a obținut 6 victorii și o remiză. Cu alte cuvinte, meciul se anunță unul mai mult decât dificil pentru trupa lui Dică. Atmosfera nu este nici ea una bună la echipă, iar asta nu face decât rău formației roș-albastre. Totuși valoric, FCSB e superioară cehilor și asta ar trebui să se vadă pe terenul de joc. Dică nu se va putea baza pe Teixeira, accidentat, în timp ce Pavel Vrba nu va putea conta pe golgheterul echipei Michael Krmencik, marcator în ambele meciuri din turul 3 din preliminariile Ligii. 

Formații probabile:

FCSB: Niță - Benzar, Planic, Bălașa, Morais - Pintilii, Nedelcu - Golofca, Budescu, Tănase - Alibec

Viktoria Plzen: Kozacik - Reznik, Hejda, Hajek, Limberski - Zivulici, Hrosovski - Petrzela, Kolar, Kopici - Bakos

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Plasează pariuri cu marjă 0% pe FCSB vs Plzen (2.14 / 3.60 / 3.90) și Herta vs Bilbao (3.00 / 3.25 / 2.75)

Pont FCSB VS Viktoria Plzen: FCSB marchează peste 1,5 goluri

Cu noi schimbări în echipă, Dică speră să găsească formula câștigătoare în această seară. În primul 11 la FCSB se vor regăsi Benzar și Nedelcu, 2 dintre achizițiile acestei veri. Meciul va fi unul mai mult decât dificil, dar eu tot am încrederea că valoarea fotbaliștilor antrenați de fostul decar al Stelei poate ieși la iveală. Alibec, Budescu, Tănase, Pintilii sau Benzar sunt jucători mult peste cei ai formații cehe și oricând pot face diferența. Astfel pronosticul meu pentru acest meci este că FCSB va reuși să marcheze minim 2 goluri, contra unei echipe ce i-a mai perforat poarta de 6 ori în urmă cu o lună și jumătate.

Pont pariuri: FCSB marchează peste 1,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 2.20

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

25%

Nu 6

75%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

44

Castigate:

25

Pierdute:

17

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici