Pariază pe victoria FCSB-ului cu Viitorul la o cotă mărită de 8.00!

În acest weekend are loc ultima etapă din Liga 1 pe anul acesta, ea programând câteva partide foarte interesante. Fără îndoială cea mai atractivă dintre ele este cea dintre vicecampioana FCSB și campioana Viitorul. Meciul are loc duminică 17 decembrie 2017, cu începere de la ora 20:00. Dacă ești de părere că ”roș-albaștrii” vor câștiga acest meci, atunci poți paria pe victoria lor la o cotă mărită de 8.00. Oferta este valabilă doar pentru pariorii care își deschid un cont acum la această agenție de pariuri sportive prin link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Viitorul la o cotă mărită de 8.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ DE 8.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN95” 
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în partida de acasă cu Viitorul Constanța de duminică 17 decembrie 2017, ora 20.00
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 8.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul FCSB vs Viitorul, și doar pentru o miză maximă de 25RON
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 25RON iar gazdele câștigă. Primești înapoi cei 25RON ca fonduri reale, și încasezi alți 175RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 175RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Așa cum poți vedea, aceasta este o promoție perfectă pentru cei cu un buget redus care vor să își ridice rapid banca de pariuri.

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Viitorul la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!