FCSB, surprinsă de Poli Iași: "Știam că Platini s-a retras!"

FCSB a reușit doar un egal (1-1), pe teren propriu, cu Poli Iași, după ce Platini a deschis scorul pentru oaspeți. Gigi Becali a crezut că nu vede bine când tabela de marcaj a afișat numele marcatorului și și-a dat seama că nu poate ține pasul cu investițiile făcute de moldovenii care au preluat Iașiul. „Dacă am făcut egal cu echipa la care joacă Platini, pe Sporting o spulberăm”, a concluzionat patronul roș-albaștrilor. 


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.e

„Poli Iași nu a jucat strălucit, dar a știut să ne surprindă. De exemplu, credeam că Platini s-a retras și nu știam că Dan Spătaru s-a apucat de fotbal. Sunt două exemple. În plus, nu știam că în Uganda se joacă fotbal. Deci au fost mai multe surprize, plus că noi nu ne-am putut concentra din cauza țânțarilor, care ne-au deviat centrările, pasele, șuturile și driblingurile”, a explicat Gabi Enache.

O altă explicație pentru pasul greșit a fost aceea că Denis Alibec s-a văzut nevoit să rămână pe teren tot meciul, iar FCSB a jucat în 10 de prin minutul 69. Golofca, mai șmecher, a cerut schimbarea înaintea „domnului Goe”. „Denis este un fotbalist deosebit, care trebuie protejat ca un bun național. Mâine, la prima oră, vom cere LPF ca la partidele noastre să avem voie să îl înlocuim chiar dacă am efectuat deja cele trei schimbări. De asemenea, ar fi normal să ni se permită să amplasăm un scăunel la limita careului advers, pe care Alibec să se așeze când echipa noastră nu se află în atac și, câteodată, când se află”, a anunțat Valeriu Argăseală.

De asemenea, oaspeții de pe Arena Națională au tras de timp, la figurat, încă din minutul 15. Cea mai grosolană infracțiune în acest sens l-a avut drept autor pe Andrei Dumitru Sin, care s-a dat accidentat când mai erau puține minute până la fluierul final. „Am tras de timp din bun simț, ca să nu câștigăm. Ați văzut ce ocazie a avut Spătaru să facă 2-1! Mi-a stat inima! Când mi-a repornit, i-am strigat: Las-o mai ușor, mă, nebunule. Personal, îl simpatizez pe Dică și nu aș fi vrut să fie demis înaintea meciului cu Sporting Lisabona”, s-a apărat Sin.

(scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi