FCSB și CFR Cluj se ”bat” și la casele de pariuri

Parcursul din ultima vreme, coroborat cu celelalte evoluții ale adversarelor, a făcut din FCSB favorită la câștigarea campionatului la casele de pariuri online legale recomandate de noi. Echipa lui Nicolae Dică încheie anul 2017 pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 Betano - e la doar două puncte în spatele liderului CFR Cluj și la patru în fața lui CSU Craiova, care încheie podiumul. 

Echipa lui Dică (foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu) a mai traversat o etapă când a fost favorită la câștigarea titlului, dar între timp CFR-ul a prins viteză și a schimbat cotele. FCSB a revenit însă pe primul loc la final de an, deși nici pe departe nu poate fi vorba că în echipa lui Dică e liniște și pace. 2.00 este cota la câștigarea campionatului de către bucureșteni, urmați de trupa lui Dan Petrescu cu o cotă de 2.50.

Oltenii lui Mangia sunt pe 3, cu o cotă de 8.00. Situația e oarecum schimbată la această casă de pariuri, cu CFR Cluj favorită la titlu (cota 2.00), urmată de FCSB (2.25) și Craiova (10.00). Campioană în sezonul trecut, Viitorul lui Hagi e pe locul 6 în topul preferințelor bookmakerilor, cu o cotă care pornește de la 35.00. 

În ceea ce privește titlul de golgheter, lupta se dă anul ăsta între ”Bizonul” Gnohere și George Țucudean (foto: sport.ro). La casele de pariuri, părerile sunt împărțite în această privință. Spre exemplu, la această casă de pariuri  atacantul lui FCSB e favorit cu o cotă de 2.75, în vreme ce aici Țucudean și Gnohere au aceeași cotă, 03.00. 

Cei de la Gazeta Sporturilor au oferit și ei cote interesante pentru cei doi. Astfel, Gnohere a primit o cotă mai mică decât Țucudean, 3.00 față de 3.15 acordată atacantului campioanei României. Acest top este completat de Paul Batin (7.00), Alexandru Ioniță (8.00) și Florin Tănase (9.00). ”E mult mai important să câștig trofee cu echipa. Apoi mă voi gândi și la performanțele mele individuale. Treaba mea e să marchez, așa cum o fac și Cristiano Ronaldo și Messi. Sigur, nu mă compar cu ei!..Eu muncesc și doresc să câștig titlul cu FCSB, este și motivul pentru care am decis să rămân în România”, a declarat ”Bizonul”(foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu) pentru sursa citată. 

Gnohere este favorit în topul individual, pentru fiecare echipă în parte, să devină cel mai bun marcator, cu o cotă de 1.55. Budescu e departe, cu o cotă de 10.00 - i-a luat fața în acest clasament și puștiul Denis Man (cota 8.00). 

Plasează și tu un pariu la această casă de pariuri pe echipa campioană și golgheterul Ligii 1 Betano!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!