FCSB se poate numi FC Diinamoo! Lovitură dată de Becali cu ajutorul lui N’Doye!

Cum zilele lui Reghecampf la FCSB sunt numărate, Gigi Becali nu a stat cu mâinile în sân și a găsit un înlocuitor: cel mai în formă antrenor din România, Osumane N’Doye, care a preluat-o pe Cetate Deva pe 19 aprilie și, de atunci, fenomenal, a câștigat toate cele trei meciuri jucate în Liga a 3-a!

Dar lovitura cea mare abia acum urmează. Bomba-bombelor, minunea-minunilor. Excentricul N’Doye i-a propus lui Becali ca FCSB să se nnumească de la anul “Omul credincios”, dar în dialectul mandinka din Senegal, care se traduce în românește, acum chiar nu e glumă: Diinamoo (vezi poza de mai jos)! În consecință, FCSB va deveni FC Diinamoo!

 

 

„Să-mi dea generalii înapoi gratis numele Steaua, și eu nu-l mai vreau! Să-l păstreze la ei acolo în liga a IV-a sau unde-or juca. Eu am găsit cel mai perfect nume pentru echipă și Dumnezeu mă va ajuta să iau campionatul, Cupa României, Cupa ligii și Liga Campionilor, toate într-un sezon”, a anunțat Becali.

Echipa va juca, în sfârșit, precum FC Barcelona, pentru că N’Doye tocmai a declarat după ultimul succes din Liga a treia: “Mie îmi place fotbalul ofensiv. Echipele mele vor juca numai pe atac, precum Barcelona!” Când a auzit asta, Becali a vrut să îl numească pe senegalez imediat, dar clauza lui Reghe l-a ținut pe loc.

Patronul FCSB a confirmat: „Da, așa e. Nu o să mai fie FCSB, ci FC Diinamoo București. Sigla rămâne aceeași, pentru că e prea frumoasă ca să o schimbăm. Gândiți-vă când o să avem meci cu Dinamo al lui Negoiță. Cum cântă fanii lor, care vin mulți la stadion? Dii-naa-mooo, la-la-la-la-la, Dii-naa-moo, laaa-la-la-la-laaa! Practic o să ne încurajeze pe noi!”.

„Este o lovitură sub centură. Nici nu știu dacă are voie să facă așa ceva. Cum o să strigăm noi UE Diinamoo și alte mesaje de genul? Cum o să mai invadăm terenul? Cum o să mai aruncăm cu role de hârtie, cu fumigene și cu petarde? A, stați, că astea n-au legătură”, a reacționat un lider al galeriei „câinilor”.

Ultimele informații pun într-o cu totul altă lumină episodul cu „Doar Dinamo București”, de la Steaua – Manchester City. Se pare că Gigi Becali avea schimbarea în plan de luni bune, poate chiar ani, o copsese cu prietenul N’Doye, și a vrut să-i pregătească pe suporteri, dar coregrafia a eșuat, spectatorii care mai aveau de ridicat un „i” și un „o” fiind reținuți la coadă la floricele.  

ULTIMA ORĂ: Numele FC Diinamoo (Omul Credincios) nu e însă pe placul lui Meme, care ar putea părăsi echipa la finalul acestui sezon!

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!