Pariază pe FCSB vs Lugano cu o asigurare de 40RON!

FCSB poate merge în primăvara Europa League din postura de câștigătoare a grupei G, dar pentru a fi sigură de această performanță ea trebuie să se impună în partida din această seară cu Lugano (ora 22:05). Cu ocazia acestui meci Sportingbet.ro vine cu o promoție valabilă pentru toți clienții prin care oferă o asigurare de 40RON la pariurile live. Trebuie doar să urmezi indicațiile de mai jos.

Pariază pe FCSB vs Lugano cu o asigurare de 40RON!

 

În ce constă oferta?

Plasează la Sportingbet unul sau mai multe pariuri simple LIVE pe meciul FCSB vs Lugano, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali ai casei de pariuri Sportingbet.ro.
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile LIVE.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe FCSB vs Lugano cu o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi