Pariază pe victoria FCSB-ului cu Juventus București la o cotă mărită de 4.00!

FCSB și Juventus București se întâlnesc duminică 3 decembrie 2017, cu începere de la 20:45, într-un meci ce contează pentru etapa a 20-a din România Liga 1. Echipa lui Dică a pierdut ultimele două partide din campionat, așa că nici nu concepe să nu obțină toate cele 3 puncte puse în joc. Tu poți paria pe victoria ”roș-albaștrilor” la o cotă mărită de 4.00, dacă crezi bineînțeles în acest pronostic. Oferta este valabilă la această agenție de pariuri sportive, și doar pentru clienții care își deschid acum un cont prin intermediul link-urilor noastre speciale!

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Juventus la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN88” 
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în partida de acasă cu Juventus București de duminică 3 decembrie 2017, ora 20.45
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul FCSB vs Juventus București, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON iar oaspeții câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 150RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 150RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Juventus la o cotă mărită de 4.00!

 

Aceeași casă de pariuri online are alte două oferte similare în weekend-ul 2-3 decembrie (poți aplica pentru o singură ofertă de bun venit):

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi