FCSB în mocirlă! Eliminările rușinoase ale echipei lui Becali în Cupă, din 2000 încoace

FCSB a capotat lamentabil în Cupa României - trupa lui Dică a fost călcată în picioare de o echipă care a jucat ca într-o finală și care a profitat de ”aerul” de superioritate cu care bucureștenii au intrat pe teren. Bogdan Rusu, cu o dublă, și Blănaru au avut ...ac de cojocul jucătorilor lui Dică (foto: , care nu au avut replică în fața atacurilor celor de la Hermannstadt. Eroii ardelenilor au avut și explicația celei mai mari surprize din actualul sezon al Cupei României.
 
  
"Cred că a fost mai multă dorință din partea noastră. Ei au venit relaxați și de aceea am putut să câștigăm. Noi știam că au puncte slabe în apărare, că nu au viteză fundasii lor și am jucat pe contraatac. Puteam să le dăm și 4-0, și 5-0", a spus Bogdan Rusu. ”Noi avem obiectiv promovarea, dar putem să sperăm că putem câștiga și Cupa României", a spus și Blănaru.
 
Trimis din primul minut pe teren, Budescu a fost de nerecunoscut în meciul de la Sibiu. Atacantul lui FCSB a recunoscut cu sportivitate că jucătorii lui Pelici au fost mai buni. "O să avem câteva ședințe, o să vedem unde am greșit. Greșim cam mult, sperăm să ne dăm seama cât mai repede, nu mai este timp. Riscăm să pierdem titlul...Nu credea nimeni că putem pierde aici. Știam că va fi dificil, ei s-au adaptat mai bine la teren și și-au dorit mai mult victoria", a spus Budescu la Pro X.
 
Jucătorii lui Dică au fost luați la țintă pe rețelele de socializare după rușinea de la Sibiu. Asta în timp ce Becali a spus că nu este deloc deranjat de rezultatul meciului cu Hermannstadt. "De ce ați făcut acest non joc? Va bateți joc de suporteri. Numai banii va interesează! Nu aveți nimic în suflet pentru Steaua. Uitați-vă la Budescu, nu are niciun pic de noroi pe el..", a scris un suporter pe contul de facebook al FCSB. ”Dică, gată, lasă-ne!..”, a fost un alt mesaj postat de un fan supărat. 
 
 

Echipa lui Becali nu e la prima ”abatere” 

Gruparea ”păstorită” de Gigi Becali a câștigat doar două Cupe ale României din 2000 încoace. În toată această perioadă, Steaua a avut parte de umilințe pe bandă rulantă..Cei de la Sport.ro au ”umblat” în istoria echipei lui Becali și au găsit multe meciuri rușinoase în urma cărora a părăsit pe ușa din dos competiția. De mai multe ori, bucureștenii au ieșit în ”16”-imi, optimi și sferturi după confruntări cu Rapid II, CS Mioveni, Gloria Bistrița, Sportul, Petrolul sau U Cluj.
 
  
 Cum s-a descurcat echipa lui Becali  în Cupa României, în ultimii 18 ani: 
  
 2016/17 - învinsă în optimi la penalty-uri de CS Mioveni
 2015/16 - eliminată de Dinamo în semifinale după 0-0 și 2-2 pe propriul teren cu Dinamo 
 2014/15 - a câștigat Cupa României după 3-0 în finală cu U Cluj
 2013/14 - pierdut finala cu Astra la penalty-uri 
 2012/13 - eliminată în optimi la penalty-uri de CS Mioveni
 2011/12 - eliminată în optimi de Poli Timișoara 
 2010/11 - a bătut-o cu 2-1 pe Dinamo în finală 
 2009/10 - eliminată în optimi de Gloria Bistrița la penalty-uri
 2008/09 - eliminată în ”16”-imi de Sportul 
 2007/08 - eliminată în optimi de Unirea Urziceni  
 2006/07 - eliminată în semifinale de Poli Timișoara
 2005/06 - eliminată de Rapid în ”16”-imi la penalty-uri 
 2004/05 - eliminată în ”16”-imi de U Cluj
 2003/04 - eliminată în optimi de Petrolul, în prelungiri (golul de aur)
 2002/03 - eliminată în optimi de Dinamo 
 2001/02 - eliminată în semifinale de Dinamo
 2000/01 - eliminată în sferturi de Petrolul, în prelungiri (golul de aur)
 
(Credit Foto: Valentin Macrea / Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!