FCSB - fără prime speciale la derby-ul cu CFR, dar cu Denis Alibec în atac

Derby-ul de duminică dintre CFR Cluj și FCSB poate fi decisiv pentru stabilirea noii campioane a României, chiar dacă oficialii celor două mari rivale au spus că mai sunt multe meciuri de jucat și că orice se poate întâmpla. În acest moment, ardelenii conduc play-off-ul cu două puncte avans în fața trupei lui Dică, iar o victorie duminică a CFR-ului ar face ca misiunea celor de la FCSB să fie infinit mai grea în cursa pentru titlu. 

Dică (foto: sportpictures.eu) pregătește în cele mai mici detalii confruntarea și o atenție specială o acordă apărării, pentru a păstra intactă tabela. Iar pentru asta s-a gândit să-l trimită în poartă pe ultimul venit la echipă, Cristi Bălgrădean. Pe el se va baza Dică în toate meciurile rămase de jucat în play-off, Vlad fiind considerat prea ”crud” pentru o bătălie atât de mare.Cel din urmă va mai primi șanse doar în meciuri cu miză mai mică, deși nu se poate vorbi despre asta într-un play-off..

"În momentul acesta, Bălgrădean este numărul 1. De când a venit la Steaua, l-am văzut la antrenament și este numărul 1. A fost alegerea mea să-l titulariez. El a jucat peste tot pe unde a fost, este un portar cu experiență. Îl cunoașteam foarte bine pe Bălgrădean (foto: sportpictures.eu), m-am interesat de el și de asta l-am adus”, a dezvăluit Dică într-o intervenție la Digisport. 

”Vlad este un jucător tânăr, are 19 ani. La Steaua e presiune foarte mare și trebuie să avem răbdare cu el. Rezistă la presiune, pentru că are un caracter puternic, dar trebuie să avem răbdare cu el. Va mai avea șanse...Cu CFR nu poate să apere, pentru că Bălgrădean a apărat foarte bine cu Viitorul", a completat antrenorul lui FCSB.

Fără prime speciale la derby

Cu toate că este un meci extrem de important, Gigi Becali a tras fermoarul la buzunare - astfel că jucătorii lui Dică nu vor avea prime speciale. Ei vor primi partea ”leului” la final, în caz că vor atinge obiectivul propus. Totuși, Dică (foto: sportpictures.eu) nu este de acord cu patronul său..

"Jucătorii nu vor avea nicio primă specială pentru meciul cu CFR, la Steaua sunt obiective: să intri in Champions League și Europa League. La noi sunt contracte foarte bune și s-a decis să nu se dea prime în campionat. Eu mi-aș dori să se dea prime, dar să fie făcute altfel. Ar fi o motivație în plus pentru jucători. Dar nu vreau să dau vreo lecție cuiva. Asta e o idee a mea, dacă voi merge în altă parte", a spus antrenorul lui FCSB. 

Dică mizează pe Alibec în derby-ul cu CFR

Atacul este și el o componentă importantă în pregătirea meciului cu CFR, pentru Dică. Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că antrenmorul lui FCSB va miza pe Denis Alibec în meciul cu echipa lui Dan Petrescu, deși atacantul de 27 de ani a marcat doar un gol în acest sezon. Recuperat recent după ultima accidentare, Alibec (foto: sportpictures.eu) este văzut omul ideal pentru a pune în pericol poarta ardelenilor.

Gnohere s-a descurcat mai bine ca Alibec, dar francezul nu a mai scuturat plasa porții adverse în ultimele trei partide. În plus, ”Bizonul” nu s-a putut antrena normal în ultimele trei zile din cauza unei accidentări din meciul cu Viitorul. Titularizarea lui Alibec este, totuși, reprezintă o decizie curajoasă a lui Dică, singurul se pare care nu și-a pierdut încrederea în atacantul său - confruntat, însă, și cu numeroase accidentări în acest sezon.

Vinicius, jucătorul vizat de Becali pentru contestație

Gigi Becali se pare că nu se opune ideii lui Dică, cu titularizarea lui Denis Alibec. Patronul lui FCSB a atacat la ”baionetă” în săptămâna derby-ului - a spus că echipa sa va câștiga cu 3-0 la masa verde, pentru că va face contestație în privința unui jucător de la CFR Cluj care nu are drept de joc. Între timp, cei de la Fanatik au aflat că latifundiarul din Pipera a făcut referire la regula folosirii jucătorilor extracomunitari. Iar jucătorul vizat este brazilianul Vinicius (foto: sportpictures.eu).

Concret, acesta nu ar avea trei selecţii la echipa naţională şi nici nu posedă dublă cetăţenie - ca să poată ”dribla” această regulă. În acest moment, pe lângă Vinicus clujenii îi mai au în lot (ca jucători extracomunitari) pe Balde (are trei selecţii la naţionala Senegalului), şi pe Gilvan - un alt brazilian fără convocări în naționala țării sale. 

Antrenorul lui FCSB a comentat și declarațiile patronului său. Pe el îl interesează doar cele trei puncte în meciul de la Cluj. "Nu știu ce zice domnul Becali legat de jucătorul de la CFR pe care l-ar contesta. Eu vreau să câștig pe teren. Aș fi nebun să spun că nu vreau să câștig acest meci!", a conchis Nicolae Dică.  

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o super cotă cotă de 35.00!

Detalii despre ofertă găseștiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi