Cotă 7.00 pentru o victorie a FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo!

FCSB și Dinamo București se întâlnesc duminică seară cu începere de la ora 20:30 în El Clasico de România, partida contând pentru etapa a 12-a din România Liga 1. FCSB a câștigat o singură partidă directă din ultimele 12, dar acum își prinde rivala într-un moment favorabil. Jocul ”câinilor” nu este la cel mai înalt nivel, plus că și-au mai schimbat și antrenorul. Dacă ai încredere în echipa lui Dică și crezi că aceasta se va impune, atunci poți plasa un pariu pe victoria acesteia la o cotă mărită de 7.00! Singura condiție este aceea de a nu avea deja un cont la această agenție de pariuri sportive pe internet


Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Dinamo la o cotă mărită de 7.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 7.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN52” 
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în partida cu Dinamo de pe National Arena de duminică 24 septembrie 2017, ora 20:30.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie plasat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma de betting exchange nu se califică pentru această ofertă!
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite de 7.00.
  • Această cotă este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe acest meci, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci vorbim de o condiție extrem de simplă pe care orice parior o poate îndeplini fără nici o problemă.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe FCSB, iar aceasta câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 300RON ca fonduri extra. Ai de efectuat un rulaj de 300RON pe cote de minim 1.20 înainte să poți scoate banii. Destul de simplu, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!