FC Voluntari vs Viitorul Constanţa, pariu pe goluri la meciul inaugural din Liga 1

hagi-florin-marin.jpg

Sezonul 2016-2017 al Ligii 1 debutează cu meciul dintre FC Voluntari și Viitorul Constanța. În sezonul precedent, Viitorul a câștigat ambele dispute, 3-0 la Ovidiu și 3-2 în Ștefan cel Mare.

FC Voluntari s-a salvat la baraj și are intenția de a nu mai trece prin astfel de emoții în următorul sezon. Pentru acest obiectiv se va merge pe mâna lui Florin Marin, care va fi ajutat de Dinu Todoran. Au fost transferați 8 jucatori: Balaur, Cazan, Tăbăcariu, Marinescu, Ivanovici, Popadiuc, Coman și Cernat. Ilfovenii par să aibă un lot solid, cu multe soluții la mijlocul terenului. În atac se va merge în continuare pe Voduț și Bălan, jucători care au confirmat în sezonul precedent. Punctul nevralgic rămâne defensiva, dar aici, organizarea bună pe care reușește să o pună în practică Florin Marin ar putea duce la mai puține goluri primite. Ilfovenii beneficiază acum de o arenă cochetă cu un gazon excelent, ceea ce va conta foarte mult în partidele de acasă.

Ultimele meciuri: FC VOLUNTARI
09.07.16 CF Fenerbahce FC Voluntari 3 : 1  
12.06.16 L1 UTA Arad FC Voluntari 1 : 0  
08.06.16 L1 FC Voluntari UTA Arad 3 : 0  
29.05.16 L1 Concordia Chiajna FC Voluntari 1 : 1  
25.05.16 L1 FC Voluntari Poli Timișoara 5 : 0

FC Viitorul rămâne o echipă cu ambiții de play-off. Hagi nu a reușit să vândă piesele importante, iar achizițiile par să aducă un plus de valoare. Brandan, Carp, Gabi Iancu, Nimely, Daniel Lopez, Purece, Rîmniceanu. Au revenit Țîru și Mitache. Filozofia de joc este una ofensivă, bazată pe posesie. Brandan ar trebui să fie factorul de echilibru la mijlocul terenului, în timp ce Purece și Iancu vor trebui să dinamizeze ofensiva. De semnalat revenirea lui Țîru în defensivă după un sezon excelent la Voluntari.

Ultimele meciuri: FC VOLUNTARI
09.07.16 CF Fenerbahce FC Voluntari 3 : 1  
12.06.16 L1 UTA Arad FC Voluntari 1 : 0  
08.06.16 L1 FC Voluntari UTA Arad 3 : 0  
29.05.16 L1 Concordia Chiajna FC Voluntari 1 : 1  
25.05.16 L1 FC Voluntari Poli Timișoara 5 : 0


Echipe probabile:
Voluntari: Bornescu – Filipov, Spahija, Balaur, Cazan – Moke, Novac – Căpățînă, Cernat, Ivanovic – Voduț
Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Carp, Ganea – Filip, Brandan, Purece- Chițu, Iancu, Tănase

 

PRONOSTIC RECOMANDAT

Chiar dacă este prima etapă mă aștept la un meci cu goluri. Terenul de joc este unul de dimensiuni mai mici, ceea ce duce la o frecvență mai mare a fazelor de poartă. Ambele echipe au mai puțină calitate individuală în apărare, unde pot apărea greșeli. Va fi un duel între dorința de revanșă a lui Cernat și dorința de a reveni în prim plan a lui Iancu, doi fotbaliști cu execuții excelente. Ambele ofensive sunt așadar peste apărări și mă aștept ca acestea din urmă să cedeze. Voluntari va ceda inițiativa și va încerca să lovească pe contraatac, în timp ce Viitorul are mulți jucători care trag bine de la distanță, dacă jocul va fi unul înghesuit.

Pont: peste 2.5 goluri, cota 2.23 la unibet.ro

 

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi