FC Voluntari - Steaua Bucureşti, vezi cum să pariezi 120 RON ca să ai câştig 100% sigur de minim 257 RON!

Duminică 25 septembrie 2016 de la ora 20:30 pe teren neutru, la Ploieşti, FC Voluntari o va întâlni pe FC Steaua Bucureşti. Deoarece avem o nouă ofertă exclusivă, la Betano (vezi detalii https://pariurix.com/pariu-gratuit-de-20-ron-pentru-conturile-noi-la-betano-doar-prin-pariurixcom.html) şi cotă mărită pentru clienţii noi la betfair.ro m-am gândit să-ţi arăt cum să pariezi pe rezultatul final 1x2 al meciului Voluntari - Steaua Bucureşti şi să câştigi indiferent de ce se va întâmpla în meci.

 

De ce este nevoie pentru a câştiga 100% sigur

 1. Nu trebuie să ai cont la betano.ro şi să deschizi unul accesând un link de pe site-ul nostru (pentru a primi oferta exclusivă: pariu gratuit de 20 RON la prima depunere)
 2. Nu trebuie să ai cont la betfair.ro
 3. Nu trebuie să ai cont la unibet.ro SAU nu trebuie să fi pariat vreodată de pe mobil la Unibet

betano-exclusiv.jpg

 

Ce trebuie să ai în vedere

 1. La Betano.ro beneficiezi de ofertă doar dacă contul este deschis accesând un link de pe site-ul pariurix.com. De asemenea trimite imediat după depunere contului documentele pentru verificare. Imediat după ce este finalizat procesul de verificare vei primi oferta exclusivă.
 2. La Betfair trebuie să foloseşti codul promoţional ZSKM26 la deschiderea contului.
 3. La Unibet fie trebuie să deschizi cont de pe un link de pe site-ul nostru (pentru a beneficia de oferta exclusivă: primul pariu 100% fără risc până la 150 RON) SAU, dacă ai cont deja, să nu fi pariat vreodată de pe telefonul mobil.

 

Cât trebuie să depui la fiecare casă de pariuri în parte

 1. La Betano.ro poţi depui 25 RON şi vei primi pariul gratuit exclusiv de 20 RON.
 2. La Betfair.ro depui 10 euro (transformând înseamnă 45 RON)
 3. La Unibet.ro depui 50 RON sau dacă ai deja cont cu bani în el trebuie să ai minim 50 RON.

La un calcul sumar trebuie să investesteşti 120 RON. Citeşte articolul în continuare să vezi cât vei câştiga, în funcţie de ce se întâmplă în meci.

unibet-exclusiv.jpg

 

Cum trebuie să pariezi

 1. La Betano.ro pariezi full bet-ul exclusiv pariurix.com de 20 RON pe victorie FC Voluntari (cota 5.60 în acest moment)
 2. La Betfair.ro pariezi 45 RON pe victorie Steaua Bucureşti la cota normală din oferta Sportsbook.
 3. La Unibet.ro pariezi 50 RON fie primul pariu la agenţie, fie primul pariu de pe mobil, pe x final.

 

Cât câştigi în funcţie de ce se întâmplă în meciul Voluntari - Steaua

 1. Câştigă Voluntari - iei 112 RON bani cash la Betano (acolo unde mai ai şi depunerea ta de 25 RON + bonus la prima depunere de 25 RON în cont) + 45 RON bonus la Betfair (returnarea mizei) + 50 RON bonus la Unibet (returnarea mizei)
 2. Câştigă Steaua - rămâi cu 50 RON la Betano (25 RON depunerea ta + bonus la prima depunere de 25 RON) + 72.45 RON cash la Betfair + 152.55 RON bonus la Betfair + 50 RON bonus returnaţi la Unibet
 3. Se termină egal - rămâi cu 50 RON la Betano (25 RON depunerea ta + bonus la prima depunere de 25 RON) + 45 RON miza la Betfair (returnarea mizei) + 180 RON cash la unibet.ro

betfair-promotie.jpg

 

Ce trebuie să mai ştii despre cele 3 oferte

 • La Betano.ro ai pariul gratuit de 20 RON exclusiv şi pe acela îl joci pe Voluntari, iar depunerea ta de 25 RON şi bonusul acordat de 25 RON îţi vor rămâne în cont să faci ce vrei cu ei. Câştigul de pe urma pariului exclusiv îţi rămâne în totalitate în cont ca bani cash, depunerea şi bonusul vor trebui rulate de 5 ori pe cote de minim 1.65.
 • La Betfair diferenţa cota specială a Stelei este 5. Tu pariezi pe cota normală din ofertă 45 RON. Dacă învinge Steaua atunci vei lua mai întâi 72.45 RON bani cash, ce pot fi retraşi, iar în maxim 24 de ore diferenţa dintre câştigul cu cota mărită (225 RON) şi câştigul deja creditat în cont îţi va fi acordat sub formă de bonus. Dacă pariul este pierdut miza (maxim 45 RON) este returnată în totalitate. Oricare din bonusul primit la Betfair trebuie rulat o singură dată pe bilete care să conţină cel puţin o cotă de minim 1.50.
 • La Unibet indiferent dacă este vorba de primul pariu deschis de pe un link de pe PariuriX sau de primul pariu de pe mobil miza de 50 RON îţi va fi rambursată în totalitate dacă pariul e pierdut. Suma rambursată va trebui rulată de 3 ori pe cote de minim 1.40 înainte de a putea solicita o retragere.

 

Concluzii

 1. Câştigă Voluntari - ai depus la cele 3 case un total de 120 RON şi vei avea după meci în conturi 257 RON (112 RON cash + 145 RON bonusuri).
 2. Câştigă Steaua - ai depus la cele 3 case un total de 120 RON şi vei avea după meci în conturi 325 RON (72.45 RON cash + 252.55 RON bonusuri)
 3. Se termină egal - ai depus la cele 3 case un total de 120 RON şi vei avea după meci în conturi 275 RON (180 RON cash + 95 RON bonusuri).

După cum se poate observa tu depui 120 RON şi indiferent de ce se întâmplă în meciul de la Ploieşti vei avea PROFIT minim 100% garantat de 137 RON.

Dacă ai o întrebare despre ceea ce am explicat în articol nu ezita s-o laşi mai jos în secţiunea de comentarii! Iar dacă nu eşti satisfăcut de această ofertă stai pe poziţii, vom mai avea 2-3 articole similare pentru acest weekend.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi