FC Botoșani - Dinamo, amânat din cauza ninsorii! Ce se întâmplă cu biletul tău

Vremea face din nou ravagii în țară și dă peste cap, în același timp, campionatul Ligii 1 Betano. Astfel, viscolul și zăpada care s-au abătut asupra Moldovei din această seară a anulat meciul dn play-out dintre FC Botoșani și Dinamo. Cu doar câteva ore înaintea partidei, în orașul din Moldova a început să ningă puternic, iar terenul de joc a fost acoperit complet de zăpadă (foto: gsp.ro). Centralul Andrei Chivulete a fost cel care a decis că partida nu se poate disputa.

Cele două echipe ar fi vrut să dispute partida duminică dimineața, de la ora 11:00, dar DigiSport (canalul care transmite întâlnirea) nu a fost de acord cu propunerea venită din partea celor două grupări. Gsp.ro notează că meciul s-ar putea juca luni. Dar nici atunci nu e sigur că se va întâmpla asta, dacă va ninge tot așa. 

Codul de ninsoare puternică și viscol a fost prelungit de către meteorologi şi sunt şanse mari ca partida să nu se dispute nici la începutul săptămânii viitoare. În plus, carul tv care transmite partida trebuie să fie prezent duminică la Iaşi, în jurul orei 17:00, pentru meciul CSM Poli - Astra.

Dinamoviștii sunt deciși să se întoarcă la București. Dănciulescu (foto: sportpictures.eu) e convins că nu se va putea juca pe o așa vreme. "Nu puteam juca în condițiile actuale. Dacă nu va mai ninge, vom rămâne să jucăm meciul. Dar dacă va ninge în continuare, probabil că ne vom întoarce la București”, a anunțat directorul sportiv al lui Dinamo.

Ziua de luni, atunci când s-ar putea juca meciul, le încurcă rău pe ambele echipe - și FC Botoșani și Dinamo au jucători selecționați la naționalele de juniori. Astfel, Bratu nu-l va putea folosi pe Vlad Olteanu (cel mai important tânăr jucător care îndeplinește regula U21), în vreme ce gazdele îl vor pierde pe Olimpiu Moruțan. Dacă partida nu se va disputa nici luni, atunci ea va fi reprogramată pentru o altă dată pe care o va stabili LPF. 

Ce se întâmplă cu biletul tău la pariuri

Dacă partida se rejoacă în termen de maxim 48 de ore din momentul în care a fost programată inițial, atunci pariul rămâne valid și se așteaptă până când acesta este decis. Dacă trec mai mult de 48 de ore, atunci pariul va fi declarat ”void”. Asta înseamnă:

- în cazul unui pariu single, miza va fi returnată

- în cazul unui pariu multiplu, evenimentul respectiv va primi o cotă de 1.00

- în cazul unui pariu în sistem, evenimentul respectiv primește cotă de 1.00 în cadrul fiecărei combinații

Dacă ai avut, de exemplu, un bilet multiplu cu 10 pariuri jucat la o agenție care oferea bonus pentru pariuri multiple, iar un pariu primește cotă de 1.00, atunci vei primi un bonus echivalent unui bilet cu 9 meciuri.

În general, termenul de 48 de ore este valabil la majoritatea caselor de pariuri online licențiate, însă fiecare agenție poate avea propriul regulament intern. Astfel că acest termen ar putea fi diferit în anumite cazuri. De asemenea, sunt agenții care pot avea în regulament anumite clauze speciale. Cel mai bine este ca înainte de toate să citești regulamentul operatorului la care joci pentru a vedea ce prevede în astfel de cazuri. Deciziile luate pot diferi de la caz la caz și de la agenție la agenție.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi