Fără inhibiții! Uite ce poze îi trimitea Valentina Pelinel lui Borcea

Au ieșit la iveală noi detalii despre relația fierbinte dintre Valentina Pelinel, fostă Boureanu, și magnatul Cristi Borcea. Dinamovistului îi creștea pulsul de opt-nouă ori față de ritmul normal atunci când deschidea pozele pe care i le trimitea, pe telefon, felina.

Într-o seară, de exemplu, Valentina l-a înnebunit pe Cristi trimițându-i o poză cu un platou imens cu fructe de mare. „Au început să-i curgă balele instant. A trebuit să-i pună gardianul o găleată sub bărbie, că altfel îi inundam pe cei de sub noi”, a povestit afaceristul turc care împarte celula cu Borcea. 

În fiecare zi, femeia îl bombarda pe spartan cu zeci, poate chiar sute de poze, cu copaci, pisici, guguștiuci, pantofi, haine de firmă, fluturi, case, melci, mașini, papagali, insule, pensii alimentare babane etc. „Domnul Borcea ne-a uimit pe toți când a luat mopul și a început să șteargă pe jos prin celulă. Atunci a avut timp. Probabil domnița dormea, sau cine știe ce altceva făcea, nu e treaba mea. Când a vrut să șteargă și a doua oară, nu a mai putut, pentru că din cinci în cinci secunde îi bipăia telefonul că a mai primit o poză”, a declarat șeful închisorii.

Femeia s-a lepădat de inhibiții și și-a făcut un selfie aproape goală. Avea pe ea doar un maiou transparent, tricou cu mânecă scurtă, tricou cu mânecă lungă băgat în blugi, pulover cu gât și vestă. A vrut să facă și alte selfi-uri, dar nu s-a nimerit în ecran. 

Din galeria foto nu a lipsit o poză sexy în tribunele arenei Dinamo după ce, la îndemnul lui Ionel Dănciulescu, fanii au plecat acasă cu 325 de scaune. „Cristi a fost mâhnit zile în șir. Înșurubase acele scaune cu mâna lui puternică precum o cheie franceză. Culmea ghinionului, erau toate în partea sa de stadion, dar nu-i nimic. El are noroc în dragoste”, a chicotit fotomodelul.

Relația dintre cei doi a trecut și printr-o criză, când, din greșeală, Valentina i-a trimis lui Borcea o poză nud a lui Cristian Boureanu și o poză nud a altui bărbat, despre care a susținut că nu știe cine este și că habar nu are cum a ajuns în telefonul ei.

De atunci, Cristi a rămas blocat cu mâna pe mopul său și șterge continuu pe jos, și când merge la masă, și când se duce la toaletă, și când se plimbă prin curtea închisorii. Din când în când, se aud urletele fostului șef al lui Dinamo: “Auuuu…..gh, auuuu…..gh, auuuu…gh!”

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Credit foto: evzmonden.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi