Fără ei suntem și mai praf. Veștile primite de Daum înaintea meciului cu Polonia

Vom ataca Polonia la Varșovia fără două piese grele. După primele antrenamente, selecţionerul României s-a trezit prima dată fără Dragoș Grigore. Cel care ar fi trebuit să fie căpitan în meciul de sâmbătă este suspect de ruptură musculară și va lipsi de pe teren și de la amicalul cu Chile.

Anunțul postat de FRF pe site-ul oficial:

”În timpul antrenamentului de marți, Dragoș Grigore (Foto: Sportpictures.eu) a acuzat o durere bruscă la coapsă dreaptă. Rezonanța magnetică la care a fost supus în cursul zilei de miercuri a evidențiat o ruptură musculară. Jucătorul este astfel indisponibil pentru cele două partide care urmeaza”.

Accidentarea lui Grigore e însă doar una dintre problemele lui Daum....La ultimul antrenament, Denis Alibec a ieșit mai repede de pe teren nemairezistând durerilor. Atacantului lui FCSB i-a recidivat o afecţiune mai veche şi i-a fost recomandat un program special de recuperare. Alibec a părăsit deja cantonamentul României și va vedea meciul cu Polonia la televizor. 

Atacantul lui FCSB a resimțit primele dureri încă de la primele ședințe tehnice de la Mogoșoaia, înainte de reunirea oficială. Acum, Alibec (Foto: Sportpictures.eu) are nevoie de o pauză de până la șase săptămâni pentru a se recupera. Iar asta este, într-adevăr, o lovitură grea pentru Christoph Daum. 

"Lui Alibec i s-au acutizat durerile. Totul vine de la oboseală. Din păcate, este o zonă solicitată, indiferent de tipul de exerciţii pe care îl faci. Nu ai ce face, şi dacă stai, şi dacă nu, cam tot şase săptămâni durează să scapi de probleme", au declarat surse apropiate echipei naţionale pentru cei de la gsp.ro. 

DESCHIDE UN CONT ACUM ȘI PARIAZĂ PE COTA 10 LA ACEST MECI! FOLOSEȘTE CODUL COTAMEA!

Atacantul de 26 de ani ar fi trebuit să urmeze periodic un tratament special, dar ultima dată l-a făcut la începutul play-off-ului.  Atacantul naționalei României a fost urmărit de ghinion în actualele preliminarii - a jucat doar 27 de minute, în meciul cu Danemarca (0-0), de la Cluj. Alibec a intrat atunci pe teren în minutul 63, în locul lui Keșeru. (Foto: Sportpictures.eu)

Și un egal ar fi bun pentru ca naționala lui Daum să mai spere la locul de baraj. Egalurile cu Kazahstan și Danemarca, și înfrângerea usturătoare de pe ”Național Arena” cu Polonia au trimis România pe locul 4 în Grupa E din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. 

1. Polonia            13p (12-6)
2. Muntenegru      7p  (10-6)
3. Danemarca       7p  (7-5)
4. România           6p  (6-4)
5. Armenia            6p  (6-10)
6. Kazahstan        2p   (3-13)

Meciurile rămase de jucat în Grupa României:

10 iunie 2017: Kazahstan - Danemarca, Muntenegru - Armenia, Polonia - România
1 septembrie 2017: Kazahstan - Muntenegru, Danemarca - Polonia, România - Armenia
4 septembrie 2017: Armenia - Danemarca, Muntenegru - România, Polonia - Kazahstan
5 octombrie 2017: România - Kazahstan, Muntenegru - Danemarca, Armenia - Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca - România, Kazahstan - Armenia, Polonia - Muntenegru

Nu uita înainte să joci la pariuri pe meciul Polonia - România să urmărești și ponturile recomandate de specialiști și pe care le găsești pe site-ul nostru. De asemenea, fii pe fază și prinde cele mai bune oferte și promoții ale caselor de pariuri, pe care le vei găsi, de asemenea, pe site-ul nostru. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ LA COTĂ DE 10.00

PE MECIUL POLONIA VS ROMÂNIA!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi