Fără Dele Alli, dar cu Rashford lângă Kane contra Panama. Cote bune pe atacanții englezi

Anglia a început cu dreptul în Rusia, dar după un meci cu mari emoții. Partida cu Tunisia de la Volgograd, presărată cu numeroase greșeli de arbitraj, a fost câștigată de englezi cu un gal marcat în prelungiri de Harry Kane. Tot starul lui Tottenham deschisese scorul după 11 minute, dar tunisienii au egalat până la pauză dintr-un penalty straniu. 

A fost meciul pe care Dele Alli (foto: twitter) nu l-a mai terminat pe teren. Mijlocașul de 22 de ani s-a accidentat și a fost înlocuit cu Loftus-Cheek în ultimele 10 minute. Inițial s-a crezut că e vorba despre o accidentare mai gravă, dar jucătorul lui Totenham s-a recuperat nesperat și este bun de joc deja pentru al doilea meci al grupei, contra naționalei din Panama - distrusă la debut cu 3-0 de Belgia. 

Loftus-Cheek nu s-a descurcat rău, deși a avut puține momente la dispoziție, iar jurnaliștii englezi scriu că selecționerul Gareth Southgate l-ar putea trimite din primul minut cu Panama. Iar asta, ca să-l menajeze pe Alli pentru ultima confruntare din grupă cu Belgia.

Jurnaliștii englezi scriu că Southgate (foto: independent.co.uk) oricum era decis să facă ceva schimbări în echipă pentru meciul cu Panama. 

VERIFICĂ AICI TOATE OFERTELE ŞI SURPRIZELE PREGĂTITE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL

Dar asta nu înseamnă că Harry Kane va lipsi din teren, mai cu seamă că atacantul lui Tottenham se află într-o formă excelentă, iar selecționerul vrea să-l țină ”în priză”.

El este anunțat titular și va fi ajutat în al doilea meci al grupei de Marcus Rashford. Harry Kane (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) a marcat șapte din ultimele 11 goluri ale Angliei, inclusiv patru în minutul 90 sau mai târziu.

La această casă de pariuri online, starul lui Tottenham are cota 3.00 să deschidă scorul în meciul cu Panama și 1.54 pentru un gol marcat oricând în timpul partidei. Spre deosebire, Rashford are aici cote de 4.60, respectiv 2.30. 

”11”-le probabil al Angliei: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Loftus-Cheek, Henderson, Lingard, Rose - Kane, Rashford. 

Anglia nu a mai pierdut de mai mult de un an și a ajuns la 11 meciuri fără înfrângere (8W, 3D). Jucătorii lui Southgate (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) au câștigat în prelungiri meciul cu Tunisia și nu vor să mai treacă prin astfel de emoții, astfel că jurnaliștii englezi anticipează o victorie mult mai clară a naționalei lor cu Panama.

În plus, cele două naționale nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, iar jucătorilor lui Dario Gomez le va fi și mai greu ”să citească” jocul adversarilor.

Panama nu a reușit să înscrie în cinci din ultimele șase meciuri jucate, iar ultimele confruntări cu fotbalul britanic le-a terminat la egalitate (1-1 cu Țara Galilor și 0-0 cu Irlanda de Nord - ambele fiind meciuri amicale). Presa engleză anticipează o victorie cu 3-0 a fotbaliștilor lui Gareth Southgate, iar la această casă de pariuri pentru o victorie a Angliei și peste 2,5 goluri cota este 2.10. 

Deschide cont și pariază pe victoria Angliei cu Panama la o cotă mărită de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi