Fanii lui Chelsea au vărsat sânge, dar tot degeaba. Echipa lor a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei

În Cupa Ligii Angliei s-a lăsat cu sânge aseară. S-a întâmplat în timpul meciul dintre West Ham şi Chelsea, când cele două tabere rivale au sărit la bătaie. Scaunele din tribune au fost pe post de arme, acestea zburând în toate direcţiile şi rănindu-i pe unii dintre suporteri. A fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiei, care a arestat şapte persoane. Forţele de ordine s-au postat apoi în jurul stadionului la finalul meciului câştigat cu 2-1 de către fosta adversară a Astrei din Europa League. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a identifica şi alte persoane responsabile de nebunia din tribune. Cei găsiţi vinovaţi vor avea interzis pe viaţă pe stadionul lui West Ham.

Deși marea majoritate a oamenilor au părăsit stadionul pașnic și s-au comportat bine, au existat unii care au avut în mod clar intenția de a se bate şi de a crea violenţe în tribune. Am arestat câţiva dintre ei, dar ancheta continuă.

---BJ Harrington, comandant poliţie

Ştiind ce se va întâmpla, probabil, în tribune (foto: Reuters), şefii lui Chelsea au cerut suplimentarea numărului de poliţişti înaintea meciului cu West Ham. 

M-am trezit lovit în acelaşi timp de câteva monede şi o bucată de scaun (foto: twitter). A fost teribil. Erau unii acolo care chiar căutau scandal. Am simţit la un momend dat că m-am întors în timp, în anii 70. Atunci mai erau bătăile astea în tribune.

---Ian, suporter Chelsea

Kouyate şi Fernandes au marcat în victoria trupei lui Slaven Bilic în faţa lui Chelsea, pentru care a înscris Gary Cahill. West Ham o va întâlni în sferturile Cupei Ligii pe Manchester United. Jose Mourinho a câştigat cu 1-0 duelul cu marele său rival, Pep Guardiola, şi i-a mai îmbunat pe fanii echipei. Juan Mata a marcat golul fericirii pentru United în meciul cu Ciy, în minutul 54, din pasa lui Ibrahimovic. 

Sunt fericit. Jucătorii au făcut totul ca să câştige acest meci. Mai ales după ultima partidă din campionat. Astăzi a fost momentul perfect pentru a şterge cu buretele sentimentele trăite atunci (nn - la meciul cu Chelsea pierdut cu 4-0). Este ceve special atunci când câştigi în faţa echipei rivale din oraş. Sunt fericit, mai ales pentru jucători şi fanii echipei,

---Jose Mourinho

Am pierdut, dar sunt atât de mândru de jucătorii mei! În acelaşi timp, îi felicit pe cei de la Manchester United. Ne-am dorit să mergem mai departe, dar nu s-a putut. Îmi pare rău, acum ne concentrăm pe alte competiţii. 

---Pep Guardiola

Foto: Twitter

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi