"Fals în acte!" Asta spune lichidatorul judiciar despre hârtia depusă la LPF care i-a dat o ultima șansă Rapidului să joace în Liga 1. Burleanu: "În România s-au organizat clanuri pentru devalizarea fotbalului românesc!"

Lichidatorul judiciar al Rapidului aruncă bomba: hârtia care i-a acordat o ultima șansă echipei din Giulești să rămână în Liga 1 ar fi un fals!! Aurel Brihac spune că ștampila de pe documentul depus la LPF nu este a lui! In plus, a declarat că nu a împuternicit pe nimeni să semneze respectivul document care i-a făcut pe șefii LPF să trimită judecarea cazului Rapid la Comisia de Disciplină a FRF, care va anunța hotărârea luată în ședința de luni, 25 iulie. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a declarat vineri seară în conferința de presă că documentul este semnat de Aurel Brihac.

O să vorbesc la LPF, să mi se prezinte și mie împuternicirea semnată de mine ca să se depună această cerere. Eu n-am semnat nimic. Orice s-ar zice, nu veți găsi ștampila și semnătura mea pe nicio hârtie! Decât pe niște falsuri!“,

a declarat Aurel Brihac pentru ProSport 

Șeful FRF, Răzvan Burleanu a explicat faptul că luni va fi doar începutul judecării cazului Rapid la FRF. După verdictul Comisiei de Disciplină, se merge la Comisia de Recurs, apoi la TAS. Burleanu a aruncat cuvinte grele în conferința de presă susținută astăzi.

În ultimii 25 de ani, fotbalul românesc s-a situat într-o miopie strategică. În România s-au organizat hoarde și clanuri pentru devalizarea fotbalului românesc!",

zice șeful FRF, Răzvan Burleanu 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi