Falcao vs Mane, disputa zilei la Mondial! Japonezii se mulțumesc cu un egal contra Poloniei

Polonezii și-au cumpărat deja biletele către casă, dar le pot strica sărbătoarea japonezilor la ultima reprezentație de la Mondial. Asiaticii, care au bătut Columbia și au făcut un egal muncit cu Senegalul, au nevoie de un egal cu Polonia pentrtu a ajunge în optimi. Și asta pentru că Senegal și Columbia joacă o adevărată finală în celălalt meci al grupei. Pe columbieni nu-i salvează un egal, așa că trupa lui Jose Pekerman are neapărat nevoie de victorie ca să meargă mai departe. 

Clasament Grupa H: 

De partea cealaltă, africanii se pot mulțumi cu un egal - suficient cât să ajungă în faza următoare a competiției. Senegalul putea aborda extrem de liniștită ultimul meci din grupă dacă bătea Japonia. A fost partida după care selecționerul Aliou Cisse i-a criticat pe jucătorii săi spunând că adversarii au fost mult mai buni. "Sincer, nu am arătat chiar bine cu Japonia, adversarii au fost mult mai buni ca noi. E clar, trebuie să ne îmbunătățim jocul dacă vrem să sperăm la ceva frumos în turneu”, a spus Cisse. 

Victoria cu Japonia ar fi trimis deja Senegalul în optimi la Cupa Mondială pentru prima oară în 16 ani. Așa, starurile lui Cisse trebuie să fie foarte atente la confruntarea cu polonezii - care după umilința în fața Columbiei (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) vor dori să părăsească cu fruntea sus competiția. 

Senegalul a etalat un joc plăcut, dar nu i-a convins și pe specialiștii care le prevăd africanilor (în cazul unei calificări) o misiune teribilă în optimi în fața Belgiei sau Angliei. Iar cei mai mulți cred că Cisse trebuei să facă ceva astfel încât să-l implice mai mult în joc pe starul Sadio Mane.

”Sadio Mane este un jucător cu multe așteptări și, în același timp, unul dinter fotbaliștii aflați sub lumina reflectoarelor. El poate juca mult mai bine decât a făcut-o în meciul cu Japonia și cu două clase peste ce a arătat contra Poloniei. Mane trebuie să înțeleagă acum că toată lumea așteaptă de la el un meci perfect în meciul cu Columbia”, i-a transmis Cisse starului de la Liverpool (foto: Pavel Lisitsyn / Sputnik / Hepta / Sport Pictures). 

Pe trei în Grupa H, Columbia speră într-o minune cu africanii. Dacă n-ar fi începu cu un eșec Mondialul, acum Falcao, Quintero și Cuadrado s-ar fi distrat cu Senegalul. Dar există și circumstanțe atenuante, pentru că sud-americanii au jucat acel meci în 10 oameni încă din minutul 3 (după eliminarea lui Sanchez). ”Când fac primul 11, o fac ținând cont de întregul context în care ne aflăm”, a spus Pekerman la conferința de presă.

Abel Aguilar nu s-a descurcat rău în victoria cu Polonia, dar nu se poate compara cu ”buldogul” Carlos Sanchez, așa că e timpul ca ultimul să apară din nou în linia de început. Iar jurnaliștii sud-americani scriu că aceasta este singura schimbare pe care o va face Pekerman în echipă.

Selecționerul Aliou Cisse (foto: Vladimir Astapkovich / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) a optat pentru întărirea ”mijlocului” împotriva Japoniei și ar putea face același lucru din nou, dar de data asta în primul ”11” ar putea apărea Badou N'Diaye și Cheikh Kouyate. Din formula de start, în afara lui Sadio Mane nu pot lipsi nici Mbaye Niang și Kalidou Koulibaly - a cărui cotă a crescut simțitor în urma evoluțiilro din acest sezon pentru Napoli.

Echipe probabile:

Senegal: N'Diaye - Wague, Koulibaly, Salif Sane, Sabaly - Idrissa Gueye, Alfred N'Diaye, Kouyate - Ismaila Sarr, Mbaye Niang, Sadio Mane.

Columbia: Ospina - Arias, Yerry Mina, Davinson Sanchez, Mojica - Carlos Sanchez, Barrios - Cuadrado, Quintero, James Rodriguez - Falcao.

Columbia și Senegal s-au întâlnit o singură dată înainte, în 2014, într-un amical terminat 2-2. Columbienii au condus atunci cu 2-0 cu golurile lui Teofilo Gutierrez și Carlos Bacca, dar după pauză africanii au restabilit egalitate prin Moussa Konate și Cheikh N'Doye în doar cinci minute.

Victoria împotriva Poloniei a fost doar al treilea meci câștigat de columbieni (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) din ultimele 11 jucate în toate competițiile. Pe de altă parte, trupa lui Pekermana  câștigat ambele întâlniri anterioare la Cupa Mondială în fața unor echipe din Africa.

De partea cealaltă, Senegalul a pierdut doar unul din ultimele 12 meciuri disputate. Jurnaliștii columbieni merg pe victoria naționalei lor la două goluri diferență, iar pentru acest pariu aici cota este 2.20.

Deschide cont acum pariază pe victoria Columbiei la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi