FACEȚI LOC, HALEP E PE PRIMUL LOC! Meci de vis cu Ostapenko: 6-2, 6-4!

De câteva ori a avut șansa Halep anul ăsta să devină cea mai bună jucătoare din lume, dar de fiecare dată visul ei s-a spulberat. Astăzi, visul a devenit realitate după un meci minunat făcut la Beijing în fața Jelenei Ostapenko, nimeni alta decât cea care o învinsese în finală la Roland Garros. 

De data asta, Simona (foto: chinaopen.com) a jucat ca la carte și i-a dat o lecție veritabilă de tenis puștoaicei ”neobrăzate” din Letonia. Iarintențiile jucătoarei noastre au fost clare încă de la primele schimburi, Halep începând semifinala cu adversara ei cu un break. 

Halep (foto: chinaopen.com)a câștigat în două seturi și și-a îndeplinit cel mai mare vis al său - să devină ca mai bună jucătoare a lumii! Performanța sa incredibilă reprezintă și un record pentru România - nicio altă jucătoare din țara noastră nu a mai reușit asta până acum! 

De ce mai este important locul 1 mondial în tenis 

În afară de glorie, pe care Simona a căutat-o ani la rând, importante sunt și premiile venite de la diverșii sponsori și parteneri de imagine. În cazul jucătorilor de tenis, cele mai darnice sunt firmele producătoare de echipament sportiv, care obțin mai multă ”vizibilitate” în urma rezultatelor mari ale sportivilor.

Iată ce povestea în 2014 Marius Copil pentru Libertatea:

”În 2009, m-am duelat cu Tomici în semifinale la Cremona. Mi-a spus că are un card de la federație de pe care cheltuise deja 1,5 milioane de dolari. Era un card cu sumă nelimitată! De asemenea, a semnat cu Nike de la juniori. Dacă se afla între locurile 50 și 100, primea câte 300.000 de euro pe an, dacă intra în primii 50 – lua 600.000 de euro anual. Eu am un contract de 15.000 de dolari cu o firmă, iar din aceasta trebuie să dau managerului meu 20%! Asta cred că spune totul despre condiții”, declara atunco Marius Copil. 

În cazul Simonei Halep (foto: sportpictures.eu), bonusul pentru ocuparea locului 1 mondial ar depăși, din partea sponsorului său tehnic (firma Adidas) suma de 1.000.000 de euro. Asta în afara premiului pentru eventuala victorie la Beijing, de 1,1 milioane dolari! 

23 august 1973 este data la care Ilie Năstase a devenit primul lider mondial. ”Nasty” a rezistat în fruntea clasamentului până pe 2 iunie 1974, adică 40 de săptămâni (AICI ai lista cu toți liderii ATP, iar AICI cu toate jucătoarele care au condus în clasamentul WTA). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi