Faceți cunoștință cu Alex, un rus care a făcut milioane cu abilitățile sale!

Australienii de la ”Aristocrat” au confirmat faptul că un hacker rus - care a pretins că ar putea transforma sloturile de cazinou în bancomate virtuale - a încercat să-i șantajeze. După apariția aceastei informații, jurnaliștii de la revista-magazin Wired au încercat să afle cine este acesta. Au dat de el după câteva săptămâni de căutări și au reușit să-l convingă să le acorde un interviu, sub protecția anonimatuluii. L-au numit ”Alex” pe bărbatul care a povestit cum a făcut milioane de dolari bazându-se pe talentul său, care l-a ajutat să dea peste cap generatoarele de numere (PRNG) ale sloturilor. 

Hackerul rus, care s-a descris ca fiind un matematician și un programator desăvârșit, a dezvăluit că are o adevărată ”legiune de supervizeri” care vizitează cazinourile din diferite țări ale lumii și înregistrează cu telefonul mobil activitatea sloturilor la care prestează..Patru dintre acești ”agenți” au fost acuzați de fraudă și condamnați în Statele Unite acum câțiva ani. 

Alex și restul echipei analizau videoclipurile și determinau cu precizie momentele care favorizau efectuarea unei plăți..Apoi, ei trimiteau "datele de sincronizare" printr-o aplicație personalizată pe telefonul agentului - o strategie de pe urma căreia câștigurile ilicite puteau ajunge și la 250.000 de dolari săptămânal! Bărbatul a declarat că anul trecut a ”închis” afacerea veche de 8 ani, dar nu înainte de a încerca să mai dea un ”tun”..

Hacker-ul rus, care se credea un fel de Robin Hood dar mai modern, a contactat în noiembrie anul trecut fabricantul australian de sloturi ”Aristocrat” amenințând că va compromite toate aparatele dacă nu i se va plăti o sumă formată din 8 cifre. Ca bonus, Alex s-a oferit să ”ajute” dezvalotatorul australian să elimine toate defectele de proiectare! 

Deschide cont și joacă păcănele online la cazinoul recomandat de PariuriX!

Rusul ”întreprinzător” a povestit că a umblat la cipul secret al unui PRNG care găzduia jocuri precum ”50 Lions” sau ”Heart of Gold”, transmițându-i dezvoltatorului australian că "problema ar putea deveni și mai gravă dacă aceste detalii tehnice ar intra în posesia concurenților sau vor fi publicate pe internet”.

Tracy Elkerton, director de producție și dezvoltare al Companiei ”Aristocrat”, a fost de acord să îl întâlnească pe Alex pe teren neutru, în Statele Unite. În răspunsul său (a cărui copie este deținută de jurnaliștii de la Wired), Elkerton i-a transmis hackerului rus că scopul întâlnirii ar fi să înțeleagă metoda pe care a dezvoltat-o și care este folosită în diferite țări pentru a câștiga mai mulți bani decât se aștepta de la anumite jocuri slot de tip Aristocrat.

Ulterior, un purtător de cuvând al companiei australiene a confirmat pentru news.com.au că a înștiințat autoritățile despre amenințările de șantaj ale bărbatului. "Aristocrat este o companie de înaltă integritate, care are toleranță zero față de aceste comportamente. În consecință, nu a plătit și nu va plăti niciodată bani unei astfel de persoane", au declarat australienii, menționând în același timp că nu există nicio potențială amenințare care vizează procesul de fabricare a acestor aparate.

Jucați responsabil! Tratați jocurile de noroc ca pe o distracție, nu se poate trăi din această activitate! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!