Fabulos!! Chinezii îi oferă lui Ronaldo 1,8 milioane de euro pe săptămână!!

Numai pe asta nu o făcuseră chinezii până acum...Să-l oferteze pe Cristiano Ronaldo!! Nebunia s-a întâmplat zilele trecute, când pe adresa clubului Real Madrid a sosit o propunere iReală din partea unui club din China. Numele acestuia nu a fost făcut public, dar e lesne de înţeles că e vorba despre Guangzhou Evergrande sau Shanghai Shenhua. Ultima tocmai l-a transferat pe Carloz Tevez, căruia i-a oferit un salariu de 773 de mii de euro pe săptămână! Cu alte cuvinte, Tevez a devenit cel mai bine plătit jucător al lumii, peste Messi şi Cristiano Ronaldo. 

Starul Realului nici nu vrea să audă de oferta chinezilor, chiar dacă aceştia l-au anunţat că sunt dispuşi să-i ofere un salariu anual de peste 100 de milioane de euro!! Clubului Real, chinezii i-au oferit 300 de milioane de euro în schimbul "Balonului de Aur". Informaţiile incredibile au fost oferite de Jorge Mendes, agentul starului portughez. 

Da, este adevărat. O echipă din China e dispusă să plătească Realului 300 de milioane de euro pentru Cristiano! Dar banii nu sunt totul. Real Madrid este viaţa lui!,

---a declarat Jorge Mendes pentru Sky Italia

În comparaţie, chinezii i-au oferit Realului aproape triplul sumei plătite de Manchester United pentru transferul lui Paul Pogba (Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures) de la Juventus în această vară!!

1,8 milioane de euro ar fi salariul săptămânal pe care Ronaldo l-ar încasa în China! Record absolut în istoria fotbalului, care cu greu ar putea fi doborât. "China a devenit atrăgătoare pentru marii jucători. Ei pot plăti oricât să aducă jucători de top, dar nu îl pot lua şi pe Cristiano. El este cel mai bun jucător din lume, cel mai bun din toate timpurile! E normal ca el să aibă astfel de oferte", a mai spus impresarul lui Ronaldo, care imediat după ce a semnat prelungirea contractului cu Real a declarat că poate să mai joace la cel mai înalt nivel încă 10 ani. Poate atunci chinezii vor avea o şansă să îl transfere pe Ronaldo...

Cristiano Ronaldo şi Real Madrid debutează în 2017 pe propriul teren în meciul cu Sevilla din optimile Cupei Regelui Spaniei. Pe 4 ianuarie se joacă meciul pe care îl puteţi lua pe bilete la pariuri. Oferta e bogată: Barcelona - Bilbao, Sociedad - Villarreal, Cordoba - Alcorcon, Deportivo - Alaves, Osasuna - Eibar, Atletico Madrid - Las Palmas şi Celta Vigo - Valencia sunt celelalte întâlniri din optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei. 

Pariază acum pe primele meciuri care se joacă în Spania în 2017!

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi